Как да се уредите с жена-мечта

9 мъже разкриха успешните тактики …

Всеки мъж копнее за перфектната половинка. Разбира се, тя е субективно понятие, но стига да е доволен, няма значение дали се вписва и в идеалите на други. Като цяло повечето мъже искат привлекателна, умна, независима, амбициозна, мила, грижовна и сексапилна жена.

Тези дами са трудни за откриване, а и да се намерят, вероятността да са заети или да ви обърнат моментално внимание (освен ако не сте Крисчън Грей), е минимална.

И все пак, част от читателите на Menshealth.com признаха, че са открили своята жена-мечта и дори споделиха опита си как са я убедили да избере точно тях.

**Уговорете втората среща още по време на първата!

„Ожених се за 13 години по-млада от мен моделка, като игнорирах всички правила за срещи. В края на всяка среща я канех на нова, а тя продължаваше да казва „да“ – Дейв Ф.

 

**Упоритост, упоритост, упоритост…

„Запознах се с нея онлайн и тя беше „извън моята лига“, но все пак реших да опитам. Имахме чудесна първа среща и аз не спирах да я каня отново и отново. Заедно сме оттогава, а миналия уикенд дори се сгодихме“ – Брайън С.

 

**Събудете съжалението и

„Оплетох се много жестоко с клишираната свалка, така че тя ме съжали и просто каза: „Все пак опитай“. После я поканих на среща. Вече година сме заедно“ – Едгар О.

 

**Накарайте я да се смее

„Никога не съм я свалял, просто я накарах да се смее. Държах се с нея като с кралица и нещата се случиха“ – Рахийм Х.

 

**Клишетата все пак работят

„Изчаках я да излезе и съблякох ризата си, докато чистех колата, така че да ме види. Май се оказах нейния тип“ – Джеймс Джи.

 

**Накарайте я да се почувства специална

„Бях нежен и се държах с нея сякаш е единствената жена на света“ – Тай Пи.

 
**Закарайте я в Дисниленд

„Направих единственото възможно нещо, закарах я в парижкия Дисниленд и я помолих да излезе с мен на среща. Всяко момиче си пада по Дисниленд“ – Ървин Д.

 

**Усъвършенствайте оралните си умения

„Да кажем, че тя обожава оралните ми умения“ – Дейвид Д.

 

**Стреляйте право в целта

„Попитах я дали си има гадже и тя ми отговори „не“. После я попитах дали иска едно. Този месец направихме 5 години заедно“ – Джейсън М.

Източник: tialoto.bg

Автор: Plami

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

20 − 15 =