Известна турска актриса с диагноза рак

Актрисата от най-успешния турски сериал у нас „Листопад“ е поредната жертва на рака, съобщават медиите в южната ни съседката, цитирани от Флагман.

Турската актриса Дениз Чакър, позната на зрителите и от „Великолепният век“, получила тежката диагноза тумор на яйчниците.

В продължение на месеци звездата се оплаквала от силни болки в корема, но ги пренебрегвала и не им обръщала никакво внимание. Приемала огромна доза болкоуспокоителни и продължавала напред.

При последната си криза обаче, актрисата решила да се посъветва с лекар. След няколко щателни прегледа лекарите ѝ съобщили неприятната вест. Върху левия ѝ яйчник имало туморно образувание.

Онколозите препоръчали на Денис да се оперира незабавно. Тя обаче, не им се доверила и потърсила мнение от други специалисти.

Ферхунде от „Листопад“ искала да научи колкото се може повече за състоянието си и възможните варианти за лечение, преди да вземе важното решение да легне под ножа.

Новината за болестта доста притеснила нейните почитатели, които не можели да си отговорят на въпроса защо една от най-търсените звезди за тв сериали, режисьорите изведнъж забравиха за нея.

Отливът на интерес към актрисата дошъл, заради проблемите й с алкохола. Чакър често посягала към чашката, провокирана от неуспехи в личен план и на нея не можело да се разчита за дългосрочни ангажименти.

>> Имате проблем с преждевременната еякулация? Използвайте Delayxetine орални желета и ще забравите за този проблем! <<<

Често се случвало да ходи на снимки неадекватна и да се държи безпардонно със снимачния екип, избухвайки без причина.

Въпреки нейния неприятен характер, сред актьорската гилдия й се носела слава на голяма изкусителка. Тя била ухажвана от най-известните мъже в Турция. Говори се, че за сърцето на скандалджийката се борят актьорът Арда Курал, футболистът Гюлтен Бериш и топмоделът Янчур. С името ѝ са свързани още дузина имена на популярни турски мъже.

Автор: Мария С.

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

18 + 7 =