Ирина Шейк била любовница на Сеп Блатер

Горещата манекенка Ирина Шейк била любовница на президента на ФИФА Сеп Блатер и то за доста дълго време. Истината за скандалната им връзка лъсна, след като се разрастна корупционният скандал във ФИФА.

Испанският вестник El Mundo излезе със статия за личния живот на 79-годишния швейцарец, озаглавена “Всички жени в живота на Блатер”.

Статията разкрива завоеванията му, като се споменава, че е спал с Шейк между връзките си с Илона Богушка и сегашната – Линда Барас. Предполага се, че именно руската красавица Шейк е причината Блатер и бившият й годеник Роналдо да се скарат през 2013-а година. Тогава футболистът бе наречен “командир” от швейцареца.

Оказва се, че в този момент босът е ухажвал Шейк и тя се е поддала на флирта му.

Сега Блатер топли леглото си с 28-години по-младата Линда Барас, която все още е женена, но от година и половина го придружава по светски събития.

Дни след като бе преизбран за президент на ФИФА, Блатер обяви, че подава оставка заради ширещия се корупционен скандал. Както е известно, прокурори от САЩ започнаха наказателно разследване срещу седем високопоставени служители на ФИФА, арестувани в Швейцария, които са част от група от 14 души, обвинени в корупция.

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × one =