Интересни факти за ерекцията

Мислиш, че знаеш всичко, защото си мъж, но много малка част от хората познават перфектно своето тяло и функциите му. Ще ви споделим факти, които сме сигурни, че не си знаел: Можеш да получиш ерекция още в утробата Гениталиите започват да се развиват през 6та седмица от бременността. Около 10 седмици по-късно мъжкият ембрион получава ерекция. Да, добре прочете, ерекция!

Ерекциите могат да бъдат три вида

 Едните са психогенни, те се получават в следствие на някаква фантазия или гледане на еротично видео,клип, снимка. Тези, които получават ерекция през ноща, по време на сън се наричат ноктюрни. А третия вид е рефлексогенни, които се получават заради физическа стимулация. Част от мъжа остава жива дори след смъртта

 Ако мъжът почине във вертикална позиция е възможно да получи ерекция. Когато сърцето спре, гравитацията кара кръвта да се свлече към краката, а част от кръвта достига и до пениса и с една дума, умираш със стил. Дистрибутор купидон таблетки    USABrands

Средната дължина на мъжкия полов член е…. Точно 14,5 сантиметра(12см в покой). Това е според проучване между 1600 мъже. Имай предвид, че някои аромати могат да събудят “малкия” приятел Сред ароматите са черен джинджифил и понички.

 Те подсилват течението на кръвта към пениса с цели 32%. Ароматът на понички и тиквен пай допринася с 20%, друга комбинация е лавандула и тиквен пай. Те повишават потока на кръвта с 40%. Но най-добрата комбинация естествено е аромата на любимата жена!

А проблемите с ерекцията са два – еректилна дисфункция, и преждевременна еякулация.

Еректилна дисфункция (ЕД) или мъжка импотентност представлява нарушение на сексуалния живот на мъж поради невъзможност за осъществяване на ерекция или за поддържането й. Смята се, че около 10% от мъжете в цял свят са засегнати от това състояние. Еректилната дисфункция е проблем, с който може да се живее, но значително нарушава качеството на живот на мъжа и неговото самочувствие.

Преждевременната еякулация е мъжки сексуален здравословен проблем, който засяга до 50 милиона мъже по целия свят. Преждевременната еякулация се определя като еякулация в рамките на 5 минути или по-малко, или казано накратко за преждевременна еякулация говорим, когато мъжа еякулира (свършва) много бързо.

За да се справите с тези така неприятни сексуални проблеми, в днешно време на пазара съществуват много секс стимуланти, които ще ви помогнат. Но най-добрият стимулант са таблетките Купидон. Те са изцяло на билкова основа, 100% натурални и напълно безвредни. Без странични ефекти. Върнете самочувствието си и се насладете на здрава, силна, и по-продължителна ерекция!

>>>  Търсете в аптеките или онлайн на https://www.erekcia.bg/ <<<

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


1 Коментар

  1. хммм … .. Много интересна статия!

    Отговор

Trackbacks/Pingbacks

  1. Секс тайните, които всяка жена трябва да знае! - […] Интересни факти за ерекцията […]
  2. Проблеми с ерекцията - Sexolog - твоят секс гид - […] >>>>>>Интересни факти за ерекцията<<<< […]

Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 × one =