И Цветелина Янева с Миро на турне

През август и септември Миро ще зарадва феновете на българската музика с лятно мини турне. То е първото на изпълнителя след успеха на “Омиротворен” през 2009-а.

На 30 август в Бургас ще е стартовият концерт, следват – 31 август във Варна, 2 септември в Русе и 13 септември в Пловдив.

Публиката ще има възможност да се наслади на любими песни от близкото минало на “Каризма”, хит синглите на Миро „Сувенир”, „Убиваме с Любов”, „Върха на планината”, „Губя контрол когато”, „Скочи над мен”, „Август е Септември” др.

В летните театри в четирите града ще прозвучат за първи път пред широка аудитория новите песни от предстоящия албум на Миро “Месия” том ІІ “Възкресение” – „Подслон”, „Месия”, „Всичко било е насън”, „Им Ним Алу”, „Алелуя и Амен”, „Говори ми с Любов”.

В дует с Миро ще пеят Цветелина Янева, Невена Цонева и варненската хип-хоп сензация Dim4ou. Ще има още гости, които засега се пазят в тайна.

„Това са мои колеги, но най-вече приятели. Щастлив съм, че ще имам честта да сме заедно на сцената” – споделя само Миро.

А в специално сформирания за концертите бенд ще свирят музикантите Светлин Къслев – клавишни и вокал, Цветан Недялков – китари, Венелин Венков – ритъм секция, Михаил Дичев -бас.

Щрайх линията е под нежната грижа на красивите и талантливи дами от “Хипнотик”, а на сцените ще се качат и вокалистите – Севинч Ибрахим, Християна Дънкова, Мелинда Христова, Тодор Гаджалов, Огнян Георгиев, Константин Томов.

Не е тайна за всички верни почитатели на Миро, че самият той се включва активно в танците на сцената. Хореографията е винаги изпипана и този път е поверена на Маргарита Будинова и балерините Елица Павликенова, Васил Дипчиков и Стефан Вучов.

“Чакам това турне от много време и съм страшно развълнуван. Срещите с публиката са изключителна привилегия за всеки творец. Надявам се да се забавляваме и тези концерти да оставят следа!” – надява се изпълнителят.

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 + 15 =