И Гуинет Полтроу се завъртя (пак) около Брад Пит

Когато става дума за помощ, съвети и всякакви консулации по време на развод, холивудската актриса Гуинет Полтроу няма равна на себе си.

guinetСамата тя преживя “нежен развод” с Крис Мартин, който е баща на двете й деца – и вече успя да проконсултира няколко знаменити двойко, като им помогна да се разделят бързо и безболезнено.

Напълно е възможно сега нейните съвети да бъдат необходими на бившия й годеник. Двамата с Брад Пит се срещаха през 1994 г., и дори бяха сгодени – но през 1997 г. влюбените прекратиха връзката си, като все пак запазиха приятелски отношения.

Сега Гуинет била съвсем сигурна, че в този критичен момент Брад ще поиска да чуе какво ще го посъветва за развода му с Анджелина. Напълно е възможно това да е последното, за което сега мисли Брад – но Гуинет е ентусиазирана да му помогне, като държи той да знае, че винаги може да разчита на нея. Тя даже е съгласна да стане доброволен посредник между него и Анджелина.

Това е вече третата холивудска красавица, която има свои планове спрямо Брад Пит след раздялата му с Анджелина Джоли.

Преди Гуинет, Дженифър Гарнър призна, че се среща с Брад (за което, все пак, досега няма официални потвърждения или доказателства).

А Бритни Спиърс пък изненадващо и с недвусмислени аспирации заяви, че винаги е била влюбена в холивудския красавец.

Автор: fs fdsa

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three × five =