ГДБОП разби престъпна група източвала казина

При спецоперация на служители на отдел „Киберпрестъпност“ при ГДБОП е неутрализирана организираната престъпна група, действала на територията на цялата страната, съобщиха от пресцентъра на МВР.

По време разследването било установено, че групата е изградила иновативен механизъм за дистанционен достъп до игрални автомати, чрез който изменяли компютърно-информационните данни в софтуера на хазартните машини и реализирали изключително големи печалби.

Групата действала професионално, като всеки от участниците е имал точно определена роля в престъпната дейност –един симулирал участие в хазартните игри, друг- контролирал дистанционно хазартното съоръжение до този, който е изработвал електронните устройства за изменяне на компютърно – информационните данни в софтуера на хазартните автомати.

По време на операцията са задържани четирима, които в същия момент отново са тръгвали от игралната зала с голяма печалба.

При претърсване на задържаните са намерени и иззети електронни съоръжения за дистанционно манипулиране на игралните автомати, технически средства за контролиране на софтуера на хазартните съоръжения и голяма сума пари.

>> Имате проблем с преждевременната еякулация? Използвайте Delayxetine орални желета и ще забравите за този проблем! <<<

Автор: Мария С.

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nineteen − 8 =