Феновете недоволстват срещу новата Лара Крофт

Алисия Викандер беше подложена на онлайн тормоз от недоволни фенове на Лара Крофт.

Те смятат, че гърдите на шведската актриса не са достатъчно големи за новата ѝ роля, като повечето почитатели на „Томб Райдър“ си предпочитат извивките на оригиналната звезда Анджелина Джоли.

Викандер следва по стъпките Джоли, след като се превъплъти на големия екран в ролята на завладяващата героиня Лара Крофт от видеоиграта „Томб Райдър“.

През последните няколко седмици съпругата на Майкъл Фасбендер бе подложена на груби критики онлайн. Повечето фенове твърдят, че фигурата на 28-годишната Алисия е твърде слаба и мускулеста в сравнение с пищните извивки на Анджелина, на които зрителите се радваха във филма от 2001 г. и продължението му.

Един от феновете се е пошегувал даже, че филмът е получил ниски оценки от критиците, именно заради малкия размер на гръдната обиколка на Алисия. Самата Алисия наскоро призна, че има една позорна характеристика на Лара, която тя не е приела.

В шоуто на Греъм Нортън миналия месец, шведската красавица се засмя: „Гърдите ми не са толкова щръкнали като първата Лара!“

Екип от специалисти са създали напълно безвредни билкови хапчета за ерекция , които са в огромна помощ на мъжете Ако имате сексуални проблеми и искате да ги разрешите единственото ви решение е Vita Gra. Таблетките са 100% натурални и действат благоприятно на еректилната дисфункция и преждевременна еякуляция.

Докато актрисата сама признава, че няма същата физическа форма като рисуваната Лара от известните видеоигри, на които се основават филмите, тя все пак заяви пред Греъм: „Имах ясна визия за това как исках да я играя. Бях огромен фен като дете на Лара Крофт и бях научила всичките ѝ движения.“ Доминик Уест, който играе баща на Викандер във филма, наскоро разкри пред Vogue, че новата адаптация се фокусира: „Не върху големите гърди на Крофт, а върху бойните ѝ умения“.

Автор: Йордан К.

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 × 3 =