Ето коя звезда от Холивуд ще участва в “Като две капки вода”

Едно от най-позитивните предавания се завръща в ефир. След месец по Нова телевизия тръгва любимото на всички “Като две капки вода”. Участниците се пазят в пълна тайна, но въпреки това някои имена вече изплуваха.

Разбра се, че фолкпевицата Луна ще е сред участниците, а сега стана ясно и за още една звезда, която пристига от Холивуд за своето участие.

Българският актьор Димитър Маринов, който преди година ни накара да се гордеем, като развя трибагреника на сцената на оскарите, се прибира за няколко месеца в родината. Повод за завръщането му този път ще даде едно от любимите му предавания в ефира ни – „Като две капки вода“

Маринов веднъж вече засвидетелства подкрепата си към шоуто като стана жури за един епизод в миналия сезон. Тогава той бе у нас, за да представи наградената от Американската филмова академия лента „Зелената книга“ и българската продукция „Снимка с Юки“, в която също участва. „Като две капки вода“ е по-забавно шоу от оскарите – такава оценка даде екранният Олег на предаването през миналия март.

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

18 − seventeen =