Ето какво обичат да чуват жените!

Доказано е, че освен с очите, човек обича и с ушите си. Една жена може да бъде поласкана по много начини, но това са осемте неща, които буквално ще разтопят сърцето ѝ:

Много си красива. Всеки от нас се нуждае от комплименти. Не пестете суперлативи за всичко във външния ѝ вид, особено в моментите, в които не се чувства особено красива. Тя ще го оцени подобаващо.

Ти си първата в живота ми. Или поне първата истинска. Така тя ще се почувства на пиедестал и ще е наясно, че сте мъж за една жена и ще ви остане вярна в дългосрочен план. Много внимавайте обаче с тези думи и ги казвайте само, ако наистина ги мислите.

Ти си богиня в леглото. Колкото повече суперлативи изказвате за креватните ѝ умения, толкова по-разкрепостена и отдадена ще е тя. Това я кара да се чувства неустоима и ще е по-склонна да изпълнява и най-смелите ви сексуални фантазии.

Имам късмет, че съм с теб. Това ще я накара да се почувства наистина специална. Споменете още, че животът ви е красив, защото тя е в него. Не се учудвайте, ако дни след това ходи усмихната и се държи мило.

Какво мислиш за…? Жените обичат да се чувстват полезни. Винаги искайте тяхното мнение, независимо дали са компетентни по дадената тема. Така ще знаят, че мнението им се цени и има значение.

Четеш ми мислите. Така ще я убедите, че ви познава по-добре от самият вас. Това ще я накара да се почувства изключително уверена в способностите си.

Искам да прекарам живота си с теб. Тези думи не трябва да се изричат само, когато ѝ предлагате брак. Казвайте ги по-често и тя ще бъде сигурна, че не сте с нея просто така, а наистина правите планове за общото ви бъдеще.

Обичам те. Това са вълшебните думи, които могат да разтопят всяко женско сърце. Разбира се, много по-добре би било, ако зад тях има и действия, които ги доказват.

Казвайте и доказвайте обичта си, когато тя най-малко го очаква. Изненадите са нещо задължително, особено ако сте заедно от много време. Това запазва пламъка в отношенията.ezine.bg

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 + 12 =