Емануела: Никога не съм подигравала Денис Касъмов

Емануела проговори за скандалната история, която се появи от нейно име, отрече да е обиждала Денис Касъмов

Емануела проговори за скандалната история, която се появи в мрежата. Изпълнителката бе нарочена, че е дала интервю за светско списание, в което се е подиграла на бившето си гадже Денис Касъмов. Самата тя побърза да опровергае тази новина, като отрече не само да е давала интервюта ,но и да се е подигравала с бившето си гадже.

Емануела е категорична, че винаги е била с мъжете до себе си от любов, освен това е напълно в състояние сама да издържа двете си деца, ако се наложи. „Дискредитират ме, защото съм актуална, обичана и известна. Но ще кажа едно—никога не съм била с някой от мъжете си за пари и всичките съм ги обичала. Миналото си е минало, сложила съм отдавна край на това“, заяви още изпълнителката.

ema-2

По думите й, слуховете, че е искала да наранява мъжете в живота си заради провален развод, са твърде преувеличени. Емануела отрича и други слухове, свързани с обидно отношение към бившето й гадже Денис Касъмов. Фолк дивата твърдо отрече да е развалила нарочно сватбата си с младежа преди 4 години и допълни, че отношенията им са строго колегиални, а всякакви други връзки отдавна са приключени. Тя също така заяви, че не е казвала лоша дума за бившето си гадже, независимо какво се пише за тях.

„Накрая само ще допълня, че не съм давала последното интервю. Правете си изводите сами“, заяви певицата в краткото си опровержение, което пусна в нета.

Изказването на Емануела провокира съмнения, че някоя нейна колежка стои зад скандала, в който певицата се замеси. Преди нея Джена и Алисия се оплакаха, че са жертви на подобни изстъпления, за да си направят реклама с тях. Нищо чудно някоя от младите й колежки в „Ара“ да се опитва да я дискредитира по този начин, а съвсем скоро ще стане ясно кой стои зад атаките срещу фолк звездата.

източник : kliuki.net

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 × one =