Ексклузивно! Поставиха капан на един от заподозрените за убийството в Нови Искър!

Полицейската акция в село Луково категорично е свързана с процесуално-следствените действия по разкриване на безпрецедентното 6-орно убийство в Нови Искър, довериха отлично запознати източници.

 

Криминалисти са устроили капан на заподозрян за извършеното на престъпление, а полиция и жандрамерия затягат примката около него. В село Луково има части на жандармерията, които издирват мъж във вилната зона на селото. Кметът на селото заявил пред „БЛИЦ“, че не се касае за местен жител и няма представа дали издирваното лице е наело вила, гостува на някого или се укрива във вилната зона.

Към момента МВР и прокуратурата не потвърждават официално, акцията в Луково е свързана със случая в Нови Искър. Отлично запознати с хода на процесуално-следствените действия обаче са доверили, че още вчера разследващите са имали ясна насока за разкриване на тежкото престъпление. Има заподозряно лице и са предприети мерки по задържането му.

Няма данни засега обаче дали въпросното лице е уличено в извършителството на шесторното убийство, както и дали има други лица, съпричастни към тежкото криминално деяние. Има голяма вероятност прокуратурата и МВР до края на деня да обявят официално нови разкрития, свързани с 6-орното убийство в Нови Искър.

Източник: “Блиц”

Автор: sisa

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

sixteen − six =