Дженифър Лорънс се напила преди първата си секс сцена

Звездата от „Игри на глада” – Дженифър Лорънс, призна, че е била толкова неопитна в любовните отношения на снимачната площадка, че решила да се напие преди снимките на първата си секс сцена.

„Преди няколко седмици заснех първата си секс сцена с Крис Прат по време на снимките на филма „Passengers”.

“Беше наистина странно, а на всичкото отгоре аз бях пияна. Това направи нещата още по-зле, защото като се прибрах у дома, дори не знаех какво съм направила”, сподели 25-годишната актриса.

Дженифър призна, че й било неудобно да снима така сцена с Прат, защото той е женен за колежката й Ана Фарис, пише Бгнес.

„За първи път целунах женен мъж и изпитвах вина, въпреки че беше за филма. Знам, че това е работата ми, но ме свиваше стомаха след това. Обадих се на майка ми просто, за да ми каже, че всичко е наред”, разказа звездата. Дженифър има основание да се чувства неудобно, защото по време на снимките тръгнаха слухове, че Прат е привлечен от носителката на Оскар. Съпругата му отхвърли спекулациите, наричайки ги „неоснователни”. Това обаче не успокоило актрисата, която се почувствала много зле, въпреки че знаела, че това не е вярно.

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

sixteen + eight =