Дженифър Лопес в ужас от бившия си!

Пуска топ компромати за нея….

Дженифър Лопес е направо в ужас от бившия си. Първия съпруг на певицата обяви, че ще пусне скандални кадри с нейно участие.

Вече шест години двамата се съдят заради видеото, което съдържа наистина пикантни сцени. Освен, че е без дрехи, Джен прави неща, които биха засрамили и някои от най-невъздържаните героини от филмите за възрастни.

Само това е достатъчно на поп дивата да изпадне в истерия. Джей Ло и съпругът й Оджани Ноа още преди години се скараха по повод клипа, но както изглежда кубинския танцьор ще се наложи ще пусне домашното клипче с нейно участие.

„Планираме да го пуснем онлайн, а също и да издадем ДВД с него“, заяви той. Актрисата и певица обаче се опитва да се наложи и чрез съда да придобие скандалния клип.

Съдружникът на Оджани Ед Майер обаче е открил дупка в закона, която му позволява да излъчи клипа. Именно на база на това те смятат да публикуват видеото.

„Става въпрос за няколко снимки на Джен в пикантни ситуации. Освен това има и видео как лудува в спалнята, по време на медения им месец. Уверявам ви, няма човек, който да не се стъписа“, твърди той по повод кадрите.

Дженифър се омъжи за първия съпруг през 1997 година и се разведе с него само 11 месеца по-късно.

Източник: hotarena.net

Автор: Plami

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 × 1 =