Див ЕКШЪН! Мара хвана на калъп Гущеров с любовница в хотел!

Опердашила набързо девойката, ето пълни подробности за кофти случката …

Фолк певицата Мария хвана съпруга си Християн да й кръшка в леглото с друга.

Такава мълва се понесе в средските среди в последните дни, в която благият и пухкав Meчo, както тя го нарича, се превърна в главен герой. Хриси слагал рога на миньончето от близо 2 месеца насам със стройна студентка, съобщи „Всеки ден“.

Момичето, което още се обучава в Coфийcĸия yнивepcитeт, работи като управителка в скъп столичен хотел.

Милионерът Гущеров случайно се запознал с дългокраката и ослепителна блондинка, която е доста по-млада от жена му Мария. Според приближени до семейство Гущерови причината за излизането от правия път на Християн се крие в непрестанните отсъствия от дома на чалгаджийката.

След сватбата си с богатия бизнесмен фолк дивата хукна по участия и остави любимия си Мечо да виси сам в огромната им къща в „Бояна“, за да се грижи за щерка й Марая.

„Той и метресата му са заедно от почти два месеца. Малкият Гущер не гледа сериозно на любовницата си, но я отрупва с подаръци и редовно я води в един от хотелите в София, който е близо до Oĸoлoвpъcтния път“, донасят агенти на изданието.

Намерили се обаче приятелки, които да подшушнат на Отварачката, че любимият й кръшка. Тя причакала мъжа си пред хотела, където го спипала с любовницата му на път за наетата им стая. Мария побесняла и крещяла по сина на Добромир Гущеров обидни думи, които огласили целия хотелски комплекс.

Съперницата й пък била оскубана и ритана от гневната Отварачка, свидетелстват очевидци на сеира. „Беше страшно! То не бяха крясъци, то не бяха писъци, то не беше скубане на коси! Намеси се охраната, която да усмири разбеснялата се Отварачка“, разказват свидетели на позорната сцена.

Мара не е подала молба за развод, нито се е изнесла от баровския им дом в полите на Витоша. Тя чакала от мъжа си да я компенсира за преживяното унижение със скъп подарък. Говори се, че Християн Гущеров щял да й се извини, като й поднесе часовник от розово злато и диаманти за над 120 000 евро!

Източник: hotarena.net

Автор: Plami

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

twenty − sixteen =