Даниел Радклиф призна че е бил алкохолик

Даниел Радклиф призна, че е прибегнал към алкохола, за да се справи със славата, която му донесе филмът за Хари Потър. Актьорът бе напълно искрен в своето последно интервю.

Това не е новина, която може да ни учуди. Вероятно е доста трудно да се справиш със славата, особено когато тя те връхлети в детството или в юношеството. Ако нямаш едно ядро, което да те насочва и едно семейство, което да те подкрепя, парите и публичността изкривяват реалността.

В едно скорошно интервю за Off Cameras with Sam Jones Даниел Радклиф призна, че е прибегнал към алкохола, за да избяга от реалността.

Склонни сме да мислим, че с помощта на славата можем да задоволим всички свои капризи и да заживеем един лесен и щастлив живот. Даниел е много по-осъзнат, но е такъв именно защото се е сблъскал с действителността и е осъзнал, че единственият виновник за състоянието му е самият той.

За да се отдалечи от негативните мисли и от това, че където и да отиде се превръща в обект на интерес, той започва да изпитва нужда да се напие колкото се може по-бързо.

„Когато се намирам в някой бар се чувствам наблюдаван и поради тази причина започвам да пия докато не се напия. Но тогава ме гледат още повече и пия повече, за да ги игнорирам“.

Така Даниел навлиза в една опасна рутина, която продължава известно време, но и от която успява да се откъсне.

Изглежда ни много смело, че е позволил да му помогнат да се справи с тази зависимост. Зависимост, която има все по-голямо влияние в нашето общество и е много по-опасна отколкото си мислим.

Автор: Фифи Иванова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five × 5 =