Даниел Петканов и Алекс продадоха любовта си за 200 бона

Разбрахме,че месец преди да влязат в шоуто „ВИП Брадър” Даниел Петканов и Александра Богданска са подновили любовната си отношения.

Лудият репортер от предаването на Милен Цветков и манекенката се съгласили да разиграват цирк пред зрителите само за да получат общ хонорар от 200 000 лева. С парите са планирали да си купят общ апартамент. Техен приятел коментира: „Те наистина се обичат, само че връзката им възкръсна през лятото. Взеха решение обаче да изиграят любовта си като сериал в предаването. Причината е ясна – пари”. Той твърди също, че това става със знанието и одобрението на продуцентите и Нова телевизия.

Припомняме,че миналата година двойката се раздели драматично с голям скандал заради изневерите на Алекс, но изглежда чувствата помежду им не са угаснали. Хубавицата от Благоевград бързо съжалила за измяната си, а репортерът се извинил за грубото си поведение спрямо нея. През месец юни те се оправили отношенията си и в края на юли били отново заедно, даже и на море.
Още с влизането си в Къщата, Петканов и Богданска не изглеждаха никак ядосани един на друг, дори напротив – флиртуваха явно и се опипваха. Реакцията на Александра, когато видя Даниел, бе повече от спокойна и сдържана, което не е естествено за човек, унизен по този грозен начин.

Идеята за театъра дошла от Любен Дилов-син, който е близък приятел на Алекс и редовно присъства в коментарното студио на предаването. , че всичко се движи по план и двамата разкриха чувствата си точно месец след влизането си в Къщата, пише “Уикенд”.

Автор: Mariela

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three + 14 =