Дакота Джонсън призна: Мъжете бягат от мен!

Дакота Джонсън направи огромен пробив на големия екран с ролята си на Анастейша в лентата „Петдесет нюанса сиво“ по романа на Е. Л. Джеймс.

Актрисата обаче сподели, че професионалните и успехи влияят зле на личния и живот. Миналата година дъщерята на Мелани Грифит се раздели с приятеля си Мат Хит и оттогава няма късмет в любовта. Според нея причината се дължи и на участието и в еротичната лента, където играе невинна студентка, която се потапя в света на садо-мазото, влюбвайки се в перверзния милиардер Крисчън Грей. „Някой хора мислят, че и в живота се интересувам от такива неща, но това не е така. Като актриса аз се преструвам на екрана. Но предполагам, че като много мои колеги съм заблудила публиката, че приличам на героинята си“, призна Джонсън.

И все пак Дакота е намерила решение на проблема със самотата и начини да се разсейва и да не страда, че е необвързана.

Актрисата добави: „Животът ми се промени драматично. Има дни, в които се чувствам самотна, но започвам да гледам филми и да чета книги и съм щастлива, че имам времето да правя тези неща. Оценявам свободата си. За щастие, работата много ме разсейва и не мисля за личния си статус много често. В момента съм се фокусирала върху кариерата си“.

Автор: Plami

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eight + fifteen =