Броя на мъжете с еректилната дисфункция се увеличава

Оказа се, че през последните години сексуалните проблеми станаха често срещани. Като се замислим, има доста причини и фактори, които могат да попречат и понякога да унищожат изцяло сексуалния механизъм.

Все сме чували, че щастливите брачни двойки нямат сексуални проблеми, но това не винаги е вярно. Истината е, че много малко хора имат свободен от проблеми сексуален живот дори когато браковете им са щастливи.

98
Половата мощ е безспорно най-важният фактор, определящ мъжкото самочувствие. Един от най-неприятните, но и широкоразпространени проблеми при силния пол е еректилната дисфункция или невъзможност за постигане или поддържане на ерекцията на пениса, необходима за нормалното протичане на половия акт. Проблем има тогава, когато състоянието се наблюдава постоянно повече от три месеца. Въпреки че причините за еректилната дисфункция са много, в повечето случаи се смята, че причините за еректилната дисфункция са на психическа основа. Такива са, когато се изпитва смущение от партньора, тревога, неувереност или стрес. Дистрибутор купидон таблетки    USABrands

Скорошна статистика сочи, че броя на мъжете с такъв проблем се увеличава. Резултатите от това проучване показват, че мъжете започват да имат проблеми с ерекцията с увеличаването на тяхната възраст. Учените твърдят, че еректилната дисфункция се среща при повече от половината мъже на възраст между 40 и 70 години. Осввен това се оказа, че в САЩ засегнатите са между 10 и 30 милиона. Проблемът е срещан обикновено при по-възрастните представители на силния пол, но засегнати могат да бъдат и по-млади, 40-50 годишни мъже. От изследването стана ясно, че при някои мъже спонтанната ерекция намалява или изчезва, при други е намалената способността да се извърши повторно полово сношение в денонощието или спад в количеството на пълноценните полови актове, завършващи с еякулация. Подобни нарушения на сексуалната функция водят до трайни емоционални проблеми, раздразнителност, нервност, постоянно лошо настроение, продължителна депресия.

Интересен е фактът, че малка част от мъжете, които са участвали в проучването са споделили, че съвсем случайно са открити и лесни методи за разрешаването на проблема. Оказа се, че те са наблегнали на по-безвредни продукти, изцяло на билкова основа, водени от факта, че те дават по-трайни и по-добри резултати, без да причиняват негативни последици върху физическото състояние. Един от хитовите продукти е Купидон хапчета за ерекция.

>>>  Търсете в аптеките или онлайн на https://www.erekcia.bg/ <<<

Много мъже се примиряват и предпочитат да не правят секс, но това е и най-сериозната причина все повече господа да страдат от сексуални проблеми. Еректилната дисфункция може да е на лице, но това не означава, че не е лечима. Може да си помогнете с натурални и билкови продукти, които ще Ви помогнат с този така неприятен проблем или просто ще подобрят представянето Ви “под завивките”.

Автор: Plami

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

fourteen + 17 =