Брад Пит и Дженифър Анистън заедно на почивка (заедно ли са?)

Брад Пит и Дженифър Анистън замислят обща почивка
За възможна връзка между бившите съпрузи Брад Пит и Дженифър Анистън се говори все по-често. Според изданието „Heat“ двамата актьори дори предвиждат да заминат на обща почивка в един от мексиканските курорти.

Източник, близък до звездите твърди, че Брад и Дженифър чакат с нетърпение края на сезона и всевъзможните връчвания на награди, за да се отправят на дългоочакван отпуск заедно. Те искали да изкарат колкото се може повече време един с друг, за да се разнообразят и за да разберат какво именно се случва между тях. И могат ли да си дадат втори шанс в любовта.

Позовавайки се на близки до Анистън, журналисти от изданието публикуват и цитат: „Дженифър има грандиозни планове тази година. Тя иска да изкара заедно с Брад няколко тайни отпуска, а също по възможност да е с него в спокойна семейна обстановка. За нея това е важно, за да разбере как да се държи оттук нататък. Такава щастлива Джен не сме виждали никога за целия й личен и професионален живот. Не се интересува кой и какво говорят зад гърба й“.

Събиране
Епичното събиране на екссъпрузите Брад Пит и Дженифър Анистън бе по време на наградите „SAG Awards 2020“ през януари. Без да се притесняват от репортерите, актьорите нежно се прегърнаха след връчването на отличията и си размениха няколко думи.

Но всичко не свършило дотук. Получавайки наградата за ролята във филма на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд“, Пит се пошегува, че не е лесно да изиграе персонаж, който „ходи без риза и не се разбира със съпругата си“.

Анистън хареса тази шега. Отначало се изненада, след това се усмихна, а накрая се присъедини към аплодисментите. Брад също така не пропусна благодарствената реч на Дженифър, която в същата вечер получи приз за главната женска роля в сериала „Сутрешно шоу“. Намиращ се зад кулисите, актьорът следеше отблизо думите на бившата си съпруга.

По-късно стана ясно, че двамата не биха възстановили приятелството си без помощта на колежката и добра приятелка на Анистън – Кортни Кокс. Именно тя е успяла да даде новия телефонен номер на Дженифър на Пит и той й се е обадил. Очаква се двамата да се появят и в продължението на сериала „Приятели“

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 − 2 =