Боно се разминал със смъртта

Фронтментът на U2 Боно разкри,че е бил накосъм от смъртта, докато е записвал новия албум на бандата Songs Of Experience.

Въпреки откровението, 57-годишния музикант не влиза в подробности за преживяването. Припомняме, че ирландския певец има история с рака през 2000г, тежък инцидент с велосипед-пет години по-късно, а пред 2010г. влезе в болница за спешна операция на гърба. Но след всичко това се възстанови и групата направи едно от най-успешните турнета.

Къмднешна дата Боно разказва, че докато записвали новия албум, той усетил смъртта – усещане, което можело да бъде на физическа или психологическа основа.

Боно отишъл на лекар и се оказало, че нещата не са само в главата му. Той има сериозни физиологически основания да се страхува от смъртта. Боно, споделя, че до момента е късметлия, но умишлено не разказва повече детайли, защото по този начин си спестява какво ще се разпространи по медийте. Той с усмивка и сърказъм сравнява събитията в личния си живот с “политическият апокалипсис, който се случва в Европа и в Америка”.

Автор: Mariela

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

20 + seventeen =