Благо Георгиев потвърди: Да, ще се женя!

Футболистът Благо Георгиев, известен повече с похожденията си на любовния фронт, отколкото с играта си на терена, ще се жени.

Това потвърди самият той пред светския сайт blife. Благо, който до скоро ходеше с ученичката Куини Алис, е забил смугла руска танцьорка. Само преди седмица двамата разкриха връзката си в Туитър.

Есмер Осмерова е тунингована чернокоска, която много прилича на Анджелина Джоли. Както става ясно, Благо си е загубил ума по нея.

519x387

Сватбата цяла да е следващия месец. Благой потвърди новината, но не каза къде ще е венчавката – дали в България или в Русия, откъдето е красавицата.

Припомняме ви, че Георгиев имаше продължителна връзка с майката на двете си деца Христина. Той я заряза бременна с първото им дете, за да се отдаде на краткотраен романс с певицата Лияна. След като медиите го обвиниха в нисък морал, Благо се върна при Христина и й направи второ бебе. Само преди година обаче отново й изневери – този път с ученичката Куини Алис.

Благо е известен с това, че е изключително набожен и има множество татуси по тялото, повечето от които са кръстове и цитати от Библията.

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 − 3 =