Бизнесмен плати 3,7 милиона долара за една нощ с Меган Фокс

Годината е 2014. Китайски бизнесмен решава да се довери на агенция за ескорт, базирана в Сидни, за да получи нощ с Меган Фокс, супермоделът Кандис Суейнпоъл и манекенката Янг Инг.

След като превежда сумата от 2 милиона паунда или близо 4 милиона щатски долара, се оказва, че момичетата за ескорт не са точно тези, за които той е платил.

Случаят става известен, след като е оповестен от австралийското издание на “Съндей Телеграф”. Вестникът твърди, че китайски бизнесмен, пожелал анонимност, ще заведе дело срещу австралийска фирма, осигуряваща ескорт.

Мъжът иска сумата, която е превел да му бъде възстановена. Освен това, той ще заведе дело за нарушение на договор, измамно и подвеждащо поведение, както и за възползване от финансовите му средства.

Освен това, мъжът ще поиска да му бъде върната и първоначалната вноска от 24 хиляди долара, която е платил, за да може да бъде допуснат до клуба, където да си поръча ескорт.

След като е бил одобрен, той поетапно е извършвал траншове от по половин милион долара, за да се възползва от услугите на топзвездите от Холивуд и модния подиум: Меган Фокс, Кандис Суейнпоъл и Янг Инг. Но, моментът, в който е трябвало да се срещне с актрисата и моделите, така и не настъпил.

Пресата коментира, че по времето, когато китайският бизнесмен е превел сумата на агенцията, Меган и Кандис са били омъжени. Друг упрек, отправен към анонимния мъж е, че е повече от наивно да смята, че може да се възползва от звезди от такава величина.

Затова още в самото начало е трябвало да подходи с необходимия скептицизъм относно тази “агенция” и предлаганите от нея услуги.

Журналистката от “VT.CO”, която следи случая, Неса Хумаюн казва, че преди да преведеш толкова много пари, е по-добре да платиш, за да направиш проучване на кого ги даваш.

Автор: Мария С.

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 × two =