Бирмата заряза Алисия

birmata-2

Най-прясната светска двойка Алисия и Бирмата е разделена. Неоспоримото доказателство за това се появи на събитието Седмица на модата в София.

На светското събитие двойката се появи поотделно. Алисия и Бирмата не си размениха и думичка, но фолкпевицата не спря да следи всяко действие на милионерския наследник.

Изглежда, че връзката между Алисия и Бирмата е приключила също толкова неочаквано, както и започна, съобщават от Всеки ден. Според приближени до двойката на Георги Станоев му е писнало от безкрайните капризи на Алисия, които до момента никой мъж не успя да изтърпи. След грандиозен скандал бизнесменът ѝ казал да си събира багажа и да се маха от жилището му.

Свидетели на разривa в отношенията им станаха всички поканени на церемонията по закриване на Седмица на модата в София. Докато Бирмата се настани на ВИП маса, то за Алисия бе отредено малко столче в другия край на залата.

И докато певицата умираше от срам, то бившият ѝ не си губеше времето. След като хищно огледа полуголите манекенки, той започна открит флирт с бившата изкусителка Калина Паскалева. По настоящем тя е пиар на хотела, в който се провеждаше събитието, и не спря да кръстосва залата, пъчейки силиконов бюст.

Паскалева и Бирмата не спряха да си разменят похотливи погледи, което не остана незабелязано от Алисия. Веднага след края на събитието певицата си тръгна в доста лошо настроение, докато Бирмата остана за обилно полятото с алкохол афтър парти.

източник: ezine.bg

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

twenty + fourteen =