Бионсе бременна за трети път?

През последните няколко дни се появиха спекулации за евентуалната бременност на поп вездата Бионсе. Това стана след като звездата публикува свои снимки в инстаграм, на които личи закръгленото й коремче.

На новите снимки наблюдателните интернет фенове забелязаха веднага уж заобленият корем на Бионсе и веднага побързаха да съобщят за това в коментарите под снимката: „Бременна ли е?“, „Бионсе ясно крие закръгленото си коремче! Скоро четвъртото бебе ще се появи в семейството им!“, „Някой друг освен мен вижда ли това закръглено коремче?“ и други подобни.

Някои фенове дори предположиха, че Бионсе сама намеква за бременността си, като един от последователите й твърди, че публикуваната снимка на двата лъва, загатва за формата на плода. Снимката обяви премиерата на The Lion king, но феновете, от своя страна, откриха скрит смисъл в нея.

Подбраният стайлинг на поп дивата в лилавата гама също бе разпознато като намек. Факт е, че лилавият цвят често е определян като „цветът на бременните жени“.

„Обърнете внимание на лилавия цвят! Това е ключът към решението!“, „Бионсе, какво точно искаш да ни кажеш?“ – феновете зададоха директно въпроса.

Мнозина обаче решиха, че подозрителните фенове виждат признаци там, където всъщност ги няма и също така предположиха, че „закръгленото коремче” на Бионсе показва само че тялото й се е променило след второто раждане.

Спомнете си, че Джей Зи и Бионсе се ожениха през 2008 г. През 2012 г. двойката имаше щастието да посрещне първородната си дъщеричка Блу Айви, а през 2017 г. се родиха и близнаците Руми и Сър. Втората бременност на Бионсе беше много трудна, за което тя откровено разказа преди време в интервю през Vogue.

Автор: Фифи Иванова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 × 3 =