Атанас Колев и Мария Илиева се разделиха с чутовен скандал

Скандалната афера между младия Атанас Колев и Мария Илиева върви към своя край. Двойката спретнала чутовен скандал в популярно заведение, за който дълго ще се говори.

Грозната случка се разиграла във Варна, родният град на Наско. Оказва се, че изгряващият певец отдавна искал да разкара кака си Мария, но все не му се отдавала възможност. В началото на кариерата му тя му бе от изключителна полза, но днес вече не се нуждае нито от ласките, нито от популярността ѝ.

Наско бързо намерил и причината да натири Мария. Той ѝ вдигнал скандал за публикациите в медиите, в които се твърди, че паралелно с него излиза още и с музиканта Боян Христов.

В лютия скандал Атанас ѝ се изкрещял да си ходи при любовниците и че това между тях не било нищо. Мария не му останала длъжна и последвали няколко грозни слова и обиди от негова страна. Певицата понечила да му удари шамар, но той хванал ръката ѝ. Тогава вбесената Мария му теглила една благословия, хванала чантата си и излетяла от заведението, без да се обръща. езине.бг

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × one =