Асен Блатечки играе Жоро Илиев

Правят филм за Главния.

Актьорът от филма „Вчера” – Георги Стайков, усилено търси пари за новия си филм, посветен на емблематичния бос на ВИС-2 Жоро Илиев. Стоев се е вдъхновил от любовта между Главния и съпругата му Мая и e решил да я пресъздаде и на екрана.

Стайков работи върху романтично-криминалната история още от началото на 2014 г., но поради липса на пари засега все още не е пристъпил към същинската работа.

Филмът ще е особено зрелищен, тип „Под прикритие”. Ролята на Жоро Илиев най-вероятно ще бъде изиграна от Асен Блатечки, който наподобява като физика Главния. Блатечки е дал съгласието си и дори споделил, че навремето се е запознавал с Жоро Илиев и имат незабравими спомени.

Стайков обаче среща сериозни трудности от страна на вдовицата Мая Илиева. Тя била на мнение, че у нас няма актьор, който може да се превъплъти в образа на мъжа й. Освен това близките на Георги Илиев искали изкъсо да контролират снимачния процес, за да не би Главния да бъде изобразен в лоша светлина във филма. Освен това Мая се притеснявала, че в продукцията ще бъдат показани и забежките на Жоро със стотици жени, някои от които популярни.

Източник: Lifestyle.bg

Автор: Plami

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

four + 7 =