Анелия сваля известен футболист (Фото факт)

Анелия се закача с футболиста във Фейсбук

Анелия, популярната фолкфурия се задява с Станислав Манолев във Фейсбук. Заигравката започна със снимка, която известния наш национал публикува на страницата си. На архивната фотография, Манолев е невръстно дете, което трогна, смятаната за една от най-красивите фолк изпълнителки. Анелия отвърна с емотикон – сърчице.

Анелия се закача със Станислав Манолев

Според запознати, вече месец между двамата хвърчат емотикони на плезещи човечета, което в интернет пространството се подразбира като ухажване. Анелия и играчът на руския „Кубан“ са се харесали и макар, че закачката изглежда приятелска, нищо чудно да се залюбят.

Запознати твърдят, че Станислав Манолев отдавна копнее да има афера с фолк изпълнителката на „Пайнер“. В момента Манолев е свободен и няма жена до себе си.

Припомняме ви, че футболиста има дългогодишна връзка с ловчанлийката Грета, с която се раздели в началото на 2014 година. Грета е обикновена, но доста сексапилна девойка и двамата бяха заедно цели осем години. Тя беше непрекъснато до него и всички очакваха, че тази любов ще завърши с брак. Но в крайна сметка, всеки поема по своя път.

АнелияЯвно, Манолев не прави изключение от общото правило, че всички футболисти си падат по фолк певици и е решил да забие фолкаджийка, коментират феновете.

За сведение на аудиторията, Анелия също е необвързана. Изпълнителката се раздели с гаджето си Иван-Иляка, известен бизнесмен. Той пожела, тя да му роди дете, но фолк певицата гради кариерата си и не е готова на такъв компромис в момента. Припомняме ви, че фолк дивата има дъщеря Ивон, от предишния си брак.

Според клюките, разпространени в медийното пространство Анелия бе нарочена за гадже на сина на бившата министърка на екологията Долорес Арсенова – Калоян, но тя опроверга слуховете и разкри, че са само добри приятели.

източник: kliuki.net

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 − 10 =