Анелия още спи с Коко

Обажда ми се всеки ден, пише ми SMS-и, споделя чалга дивата ….

Чалга дивата Анелия се е оплакала от системен телефонен тормоз от страна на бившия си любим Коко Динев. Звездата споделила пред свои приятели, че настоящият избраник на нейната колежка Емилия продължава да е влюбен в нея и редовно бомбардирал мобилния й апарат с безкрайни SMS-и и обаждания.

„Не минава и ден, в който да не ми се обади. На моменти става досаден, но пък не мога да го отрежа напълно, нали все пак имаме дете, а Ивон има нужда от негo”, разкрила певачката.

Наши източници от музикалните среди споделят още по-пикантна клюка. А именно, че предполагаемите чувства на Динев към Анелия са всъщност нарочно провокирани именно от нея. Преди няколко месеца изпълнителката се видяла на светско събитие с бившия шеф на „Локомотив” Пловдив. От дума на дума и от чашка на чашка фолк певицата, известна със слабостта си към алкохола, прелъстила Динев и го вкарала в кревата си. Тя направила това съвсем съзнателно. Но действията й не били „вдъхновени” от желанието си да си го върне обратно, а просто за да има с какво да го държи занапред, нещо като компромат.
Преди време звездата се бе оплакала, че 45-годишният богаташ не се грижи както трябва за Ивон и не отделя достатъчно пари за тях двете, дори не й изпращал навреме издръжката за момиченцето. „Пръска пари по големи празненства, яхти, пътувания, харчи като луд, за да впечатли Емилия, а за нас забравя”, ожалила се Анелия. Затова и сега вече го държала на къса каишка, като създавала интрига, че той все още си пада по нея.

Самата Анелия винаги е ревнувала Коко от своята конкурентка Емилия, твърдят колежки на чалга дивите. „Огън и жупел хвърля по неин адрес, не я понася. Анелия не е имала и една сериозна връзка, след като се раздели с Динев”, разкриват запознати.

В същото време пък певицата се похвалила пред свои приятели, че вече има нов мъж до себе си. Връзката им започнала преди няколко седмици, но вече станала сериозна. Новият й избраник бил на 25-26 години, имал фирма за компютри и печели добре. Бил маниак на високите скорости и се занимавал любителски със състезания с мотори на писта. Анелия пък вече го придружавала навсякъде и следяла да не му се случи нещо лошо.

Източник: Lifestyle.bg

Автор: Plami

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three × one =