Анджелина Джоли разрешила на дъщеря си да си смени пола

Първородната дъщеря на Анджелина Джоли и Брат Пит – Шайло – ще претърпи пластична операция за смяна на пола. Това съобщиха чуждестранните медии и уточниха, че актрисата е дала разрешението си за интервенцията, която ще бъде в лъскава клиника в Санта Моника.

Момичето, което е само на 12, отдавна носи мъжки дрехи, къса коса и не се увлича по женските занимания. Неговата майка неведнъж е коментирала пред медиите, че подкрепя избора ѝ.

Според някои таблоиди, Шайло вече е на хормонално лечение от няколко месеца, благодарение на което ще заприлича по-лесно на момче. Анджелина Джоли пък вече е задействала процедурата в клиниката.

Смяната на пола на момичето е поредното нещо, за което актрисата и бившият ѝ съпруг се карат. Оказва се, че Пит и неговите родители са по-скептично настроени към промяната, която иска момиченцето и определено не я одобряват. Анджелина използвала момента, за да настрои децата срещу него и заявила, че ще плати за всичко с лични средства.

Лекарите са посъветвали Джоли да започнат терапията веднага, защото пубертетът е най-благоприятният период.

До момента от разпадналото се звездно семейство все още не са коментирали процедурата по смяна на пола. Едно е ясно – тя не е евтина и крие известни рискове.

Автор: Фифи Иванова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 × three =