Андреа и Кубрат Пулев – разделени

Фолк певицата Андреа изненадващо обяви, че с шампиона по бокс Кубрат Пулев са сложили край на 12-годишната си връзка.
Твърде млада съм за сватба и твърде стара, за да участвам в детински игри. Наслаждавам се на необвързания си живот.“ Този коментар, написан на английски и постнат от Андреа в профила й в Instagram, хвърли в смут феновете на двойката. За капак общите й кадри с Кубрат също изчезнаха, с което певицата ясно показа, че иска да заличи от живота си всеки спомен за спортиста.
Докато мнозина се чудеха наистина ли една от най-популярните звездни двойки у нас се е разделила, блондинката побърза да изтрие думите си, спря телефона си и отпраши безмълвна в чужбина. Кобрата също все още мълчи по въпроса и изглежда скоро няма да разберем дали става въпрос за окончателен край на една дълга любов или просто сериозна криза във взаимоотношенията.

Макар само преди броени дни Андреа да написа в профила си, че не е готова за нова връзка, някои се надяват, че двамата отново ще се съберат.

Какво се случва?
Няма как да не отбележим, че за раздяла на двойката се говореше от доста време. Не са малко коментарите в социалните мрежи, в които се твърди, че певицата и спортистът отдавна са прекратили връзката си, но, за да не дават излишни обяснения пред медиите, крият този факт от публичното пространство. Двойката обаче така и не потвърди тези слухове, дори напротив. За да затвърдят пред всички, че в отношенията им няма драма, те се появяваха заедно на редица публични мероприятия, дори наскоро кумуваха на приятелска двойка.

Самата Андреа беше забелязана на първия ред на последния мач на Кобрата в България, беше до него и в САЩ на изслушването му по повод сексскандала с разголената американска водеща Джени Суши. Въпреки подкрепата, която демонстрираше за любимия си, фолк певицата така и не успя да убеди всички, че продължава да е все така щастлива с боксьора.

В последните месеци тя изпълваше профилите си в социалните мрежи с разголени снимки от различни дестинации, като на нито една от тях не се забелязваше Пулев. Но и този път близки до двойката обясняваха това с ангажиментите на боксьора, тренировките му и липсата на свободно време за почивка.

Самият той, запитван в различни интервюта за половинката си, твърдеше, че са заедно, но не криеше, че не е лесно да се поддържа връзка толкова дълго време. Все пак не спестяваше критиките си към блондинката относно разголените й кадри, с които изпълва профилите си.

Друг препъни камък, който от доста време се е намърдал в отношенията им, са различните им виждания относно следващия етап на връзката им.

Пулев, който е израснал с три сестри и един брат, години наред публично споделя, че вече иска да е баща. Андреа обаче все още съвсем не се вижда като майка и именно това е сред основните причини толкова време да не се радват на наследници.

В момента, в който всички решиха да спрат да се занимават с клюките по адрес на двойката, Андреа запали фитила на голямата бомба. Тя обаче поддържаше огъня й едва 48 часа, след което реши да премахне думите си.

Твърди се, че Пулев успял малко да я умилостиви, обяснявайки й се за пореден път в любов. Авер на двойката пък разкри пред столичен вестник, че твърденията за раздяла са силно преувеличени и че напрежението във връзката им идва най-вече от честите и дълги отсъствия на боксьора за лагери и мачове.

Каквото и да говорят другите, основните герои в драматичния сюжет все още мълчат. Затова и феновете и на Кобрата, и на Андреа все още са в очакване да научат лично от тях продължават ли напред заедно или завинаги слагат край на 12-годишната си връзка.

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

20 − 6 =