Анастейша поискала българско сирене

Бенд от 6-има музиканти ще придружава американската певица Анастейша при гостуването ѝ у нас.Концертът ѝ е на 16 април в зала 1 на НДК и се организира от “Лауд консертс”.

Все още не се знае кога ще пристигне изпълнителката на хитовете You’ll Never Be Alone, I Belong To You, I Can Feel You. Но от мениджмънта ѝ вече са изпратили списъка с изискванията за престоя ѝ в София.

В менюто на звездата трябва да присъстват само биохрани. Поискала е да опита и вкуса на българското сирене. Бяло вино е единственият алкохол, който е вписан в листа с нейните предпочитания.

В гримьорната си тя трябва да разполага с минерална вода, както и да има запалени свещи с аромат на ванилия.

Миналата година Анастейша издаде последния си албум Resurrection. С пускането му на музикалния пазар певицата тръгна на обиколка, с която да промотира новите си изпълнения. Именно в това турне, което продължава и сега, американката е включила и нашата страна.

46-годишната певица е родена в Чикаго. За първи път се качва на сцена не благодарение на впечатляващия си глас, а покрай танцувалните си умения. Именно заради тях е поканена да се снима в множество клипове и талантът ѝ е оценен от доста световни звезди.

Явно инатът и амбицията са водещи в живота ѝ, защото ѝ помагат да се възстанови от тежко заболяване още в тийнейджърските си години. Откриват ѝ болестта на Крон (хронично възпалително заболяване на червата), следва операция и известно време  прекарва в инвалидна количка.

Танците обаче са в кръвта ѝ и Анастейша успява да се изправи бързо на крака и да се превърне в изключителен професионалист. Певческата си дарба започва да представя на сцената първоначално като беквокалистка през 1990 г.

Не се задържа дълго в сянката на други певци и две години по-късно стартират първите ѝ солови изяви. Преди 12 години Анастейша отново е изправена пред сериозно изпитание. Поставена ѝ е диагноза рак на гърдата. През 2013 г. певицата обяви, че е успяла да се справи с болестта.

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 + 13 =