Адреналинката Яна: Не знам къде е детето ми!

Бившият й избягал със сина им …

“Видях за последно детето си на първия учебен ден. Взеха ми го в началото на лятото. Баща му ме нападна, докато се прибирах към вкъщи. Преди това бях публично унижена –

призна тази сутрин по Нова тв адреналинката Яна. – Имам ограничителна заповед. Води се дело за домашно насилие”.

Настоящата инструкторка по танци, която отново се появи в “Господари на ефира”, за да помогне при избора на наследничките си в шоуто, каза, че няма достъп до детето си.

“Той има право да го взима само два уикенда в месеца. Ивайло не е с отнети родителски права – допълни още тя. – Когато видях детето си на 15 септември, аз извиках патрул на полицията, за да си го взема.

Два часа изяснявахме документи, а полицаите казаха, че всички трябва да отидем в 6-то РПУ”.

“Бащата отказа да се качи в патрулката, искайки да отиде в полицията с неговата кола. Ивайло избяга с детето и полицая, който трябваше да го придружи до полицията.

Отпраши с мръсна газ. Оставил е полицая на някакъв баир, казвайки му, че ще паркира колата си и ще се върне.

Отидохме до баира в Горна Баня, където се намира къщата му. Не открихме Ивайло, вече беше избягал” – не спести подробности за случая Яна.

Екс адреналинката поясни, че предупредила полицаите за намерението на Ивайло – била сигурна, че той ще избяга, както се случило.

Да припомним, че конфликтът между Яна Христова и Ивайло Леков, в който участва и синът им, за жалост, върви от момента, в който се оказа, че той я бие и тормози, малко след като се роди момченцето им през 2009-а г.

Източник: Lifestyle.bg

Автор: Plami

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

fifteen − nine =