Адреналинката Яна хвана гаджето си с мъж

Бившата адреналинка Яна изживя поредния си шок. След като преди години се раздели с бащата на детето си, който я пребиваше, красавицата мислеше, че най-после е попаднала на свестен човек в лицето на модела Радослав Куцев. Един ден обаче съвсем случайно адреналинката го хванала в леглото с мъж, разкриха запознати пред „Всеки ден”. Оказва се, че момчето било бивш любовник на шефа на мебели „Явор” и зад гърба й въртяло платена любов с мъже.

Цялата драма се развила преди около месец, когато Яна заварила гаджето си с любовник в собственото й легло. Красавицата не можела да повярва на очите си, защото Радослав е шампион по кану-каяк, студент е в Националната спортна академия и по нищо не личало, че може да си ляга с мъже. Оказало се обаче, че той не просто спи с представители на своя пол, но и взима пари за това забавление.

Радослав от години бил познат в гей средите в България като жиголо и имал цял списък с постоянни клиенти. Тарифата му била между 150 и 200 лева на час в зависимост от исканите услуги, разказаха отлично запознати източници./slava.bg

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eighteen − 11 =