7 модни трика, които звездите не искат да знаем

 

Идеалната визия на червения килим изисква значителни усилия както от самата звезда, така и от екипа професионалисти, които се грижат за тях. И понякога най-неочакваните неща влизат в играта!

Ким Кардашиян и скоч на гърдите

Ким Кардашиян многократно шокира обществеността с супер изрязани и дълбоки деколтета, но едва наскоро призна каква е нейната тайна. Оказва се, че за фиксирането на гърдите и придаването на перфектната форма помага …облепянето им със скоч! Все още не сме се осмелили да опитаме.

Том Круз и токчетата

Том Круз страда от комплекс, заради ниския си ръст (170 см). Той намира частично решение на проблема: с всичките си гаджета, които са по-високи от него, той се появява единствено с обувки на ток.

Ема Уотсън и стикерите за зърна

При някои рокли може спокойно да носиш дори спортен сутиен, но други тоалети не толерират дори най-деликатните модели. В такива случаи звездите използват силиконови стикери. Вярно е, че някои рокли са прекалено изрязани, дори за такива миниатюрни детайли : например, тук облеклото на Ема Уотсън показа своята модна тайна на всички присъстващи.

Джесика Бийл и хартиените салфетки

Неочакваното изпотяване може да развали не само настроението, но и скъпото дизайнерско облекло. Джесика Бийл препоръчва да се справиш с потта с помощта на хартиени салфетки. В интервю актрисата признава, че сгъва салфетки под мишниците си, които пречат на потта да стигне до роклята и ги изважда точно преди да се качи на червения килим.

Никол Ричи и силиконовия сутиен

Силиконовият сутиен е една от алтернативите на звездите. Той позволява да придадеш на гърдите си по-красива форма и да ги “фиксираш” в една позиция. Но, както показва практиката, коварните рокли често се разместват в най-неподходящия момент!

Тейлър Суифт и чудесата на повдигащия сутиен

Тейлър Суифт е известна с малките си гърди и понякога прибягва до повдигащите сутиени, чиито ефект е наистина впечатляващ!

Дженифър Гарнър и стягащото бельо

Разбира се, не само Дженифър Гарнър прибягва до оформящото бельо. То най-вероятно е тайната на 9 от 10 перфектно изглеждащи звезди ан червения килим Но Дженифър беше „хваната на местопрестъплението“: на едно събитие коригиращото й бельо стана видимо за всички присъстващи.

 

Автор: Фифи Иванова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

four + 18 =