Остарин – Ostarine (MK 2866) – покачване на чиста мускулна маса

Остарин (MK-2866), известен като енобосарм, е селективен модулатор на андрогенните рецептори (САРМ). САРМ веществата като Остарин стимулират андрогенните рецептори имитирайки тестостерона.

За разлика от типичните стероиди, САРМС влияят директно върху определени тъкани, като мускулите и костите. Това ограничава техните странични ефекти и означава, че хората приемащи САРМС не се сблъскват с намаляване на тестостерона и увеличаване на естрогена. Благодарение на безопасността на САРМС веществата, те са се превърнали в безопасен избор за атлети и фитнес ентусиасти.

остарин

Много бодибилдъри и спортисти свидетелстват за невероятния ефект на Остарин и способността му да осигурява значително увеличаване на мускулната маса и подобряване на издръжливостта с минимални рискове.

Остарин

Освен, че има селективно действие върху андрогенните рецептори – което означава, че не оказва ефект върху производството на мъжки хормони (тестостерон) – Остарин предотвратява риска от мускулен разпад, като вместо това стимулира растежа на мускулната маса. Това всъщност е основното предимство на веществото пред анаболните стероиди, които объркват хормоналния баланс в организма и водят до ужасни странични ефекти.

След като разяснихме накратко какво представлява Остарин, нека да разгледаме механизмът му на действие. Като цяло, САРМС веществата въздействат върху определени мускули, като увеличават анаболните процеси в организма (предпазвайки репродуктивните органи) и подобряват скелетната плътност. Това води до увеличаване на мускулната маса и предпазването й от разпад.

Клиничните изследвания показват, че Остарин активира и стволовите клетки в мускулите, като помага за ремоделирането и регенерирането на самите мускули. Изненадващото е, че това вещество има способността да въздейства и върху клетките в съединителните тъкани, което е изключително благоприятно за успешно възстановяване след травми и наранявания.

Предимства на Остарин – Ostarine (MK 2866)

По отношение на бодибилдинга, Остарин – Ostarine (MK 2866) може да се използва по време на цикъл или след цикъла, за да се поддържа и увеличава мускулната маса, като същевременно се запалват мазнините. Той прави всичко това без да увеличава страничните ефекти или да причинява хормонален дисбаланс.

Ето защо, спортистите, които се състезават в crossfit или други спортове за издръжливост и сила, могат да се възползват от предимствата на Остарин – Ostarine (MK 2866) като сила, издръжливост и уелнес.

Четири предимства от употребата на Остарин – Ostarine (MK 2866)
  • Погама за изграждането на мускулна маса
  • Помага за подобряване на силовите постижения
  • Има благоприятен ефект върху костите и ставите
  • Помага за подобряване на издръжливостта

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

four × 1 =