Идеи за оригинални и романтични подаръци за мъже

Вместо скучните козметични продукти или пък ризи, ето и някои идеи как да изненадате любимия според съответния повод! В крайна сметка кой не обича приятните изживявания?!

1.Романтичните изненади

Закуската в леглото е добър вариант да благодарите на човека до вас, по един мил и прекрасен начин! Пригответе любимото му хапване за закуска, съобразена с хранителния му режим, разбира се. Или пък, бъдете изкусителка и нарушете диетата му с доза палачинки и течен шоколад. Използвайте въображението си, познанията си за кулинарните му предпочитания и много, много любов!

**Песен специално за него
Стига да не сте музикални инвалиди (а защо не и тогава!), бихте могли да напишете песен, която да е специално за него. Това е един прекрасен начин, да кажете на човека до вас колко много държите на него! Повярвайте, това ще бъде оценено дори и от мъж! Особено, ако самият той е чувствителна и артистична натура.

**Напишете му стих
Някои мъже определено се смятат за по-романтични по природа от жените, така че със сигурност ще бъдат приятно изненадани, ако изразите чувствата си в няколко изречения, пропити със страст и рими! И, естествено, любовните стихове е редно да бъдат поднесени по подходящ начин – с чаша вино.

**Романтична разходка
Организирайте романтична разходка в планината, на плажа, в някой парк. Бъдете подготвени за романтична вечеря на свещи, одеяло и… Още нещо. Това може да е по-комерсиална идея, но романтиката си остава романтика, колкото и пъти, под каквато и да е форма да опитаме да я пресъздадем! подаръци за свети валентин

2.Изненади

Не бива да пренебрегвате факта, че хората са различни, и съответно се вълнуват от различни неща! Да се подбере изненада за мъж, когато тя е за рожден ден не е никак лесно, наистина!
Ето и няколко идеи от нас:

**Екстремна закачка
Напоследък екстремните спортове са изключително нашумели и има доста варианти, с които можете да изненадате половинката, ако е любител на този вид забавления! Рафтингът е един много екстремен начин да прекараш свободния си следобед. Високият адреналин и бързеите на някоя река ще оставят половинката ви тонизирана за доста дълго време напред! Освен това ви даваме гаранция, че това ще го накара да се чувства като истински мъж.

**Скок с бънджи
Когато говорим за екстремни забавления, в съзнанието на една доста голяма част от хората изниква именно скока с бънджи! У нас има няколко места, където предлагат скокове от различна височина и с варираща степен на адреналин. Въпросът е, успели ли сте да опознаете партньора си дотолкова, че да сте сигурни, че това е по вкуса му?

**Скок с парашут
Върхът на екстремните спортове е именно скокът с парашут! Ако му е за първи път ще трябва да скочи с треньор, който ще отговаря за отварянето на парашута, така че любимият ви ще е извън опасност!

Важно: Ако се спрете на подобни подаръци, трябва много добре да обмислите докъде е способен да покачи нивото на адреналин човека, за когото са предназначени! Ако знаете, че вашата половинка няма да хареса такова предизвикателство по-добре го спестете и на двама ви и не го принуждавайте и убеждавайте!

3.Еротичните изненади

Еротичните изненади са тема „табу” от доста време! Но пък всички знаем, че биват ценени от по-силните половинки. Ето няколко варианта на еротични изненади, които бихте могли да използвате в ежедневието си. Е, това вече ще се хареса на всеки мъж!

**Да събудите любимия си с френски ласки
Една от много сексуални мъжки фантазии са свързани точно с това. Те ще бъдат наистина изненадани, ако видят, че половинката им се е досетила да започне техния ден по малко по-екстравагантен маниер, да се гмурне под завивките, и да го поздрави по един наистина специален начин, който ще остане за дълго в съзнанието му…

**Стриптийз, естествено!
Важно е да подберете подходяща музика, която да е възбуждаща и изкушаваща, която ще отпуска и него, и най-вече вас самите. Конструирайте подходяща хореография, така че да не се губи интереса към вас, и последно, но не и по важност – бъдете уверени! Той много добре знае как изглеждате, и ви харесва и желае такива, каквито сте – а неувереността, за съжаление, ще проличи, ако я допуснете. Подберете секси бельо, което да ви е точно по мярка и в което ще се чувствате супер уверена! подаръци за свети валентин
Усмихвайте се повече и поставете ясни граници – никакъв физически контакт!

**Секси бельо
Сигурно няма жена, която да не знае за афинитета на мъжете към секси бельото! Хубаво е обаче да се прави разлика между голота и секси бельо. Второто е много по-атрактивно и ако трябва да залагате на нещо, нека бъде на това! Много по-интересно е, когато мъжът бъде въвлечен в играта на събличането, пък и загатната голота е ценена повече!

Правилото, което споменахме и по-горе: Подберете бельо, което да ви е точно по мярка, да ви кара да се чувствате секси, гореща и уверена! Гарантираме, че така ще го подлудите…

**Сладка изненада в офиса
Уверете се, че е останал до късно в офиса и… е САМ. Облечете нещо неприлично късо или пък сложете само дълго палто и високи токчета! Появете се на вратата в офиса и го накарайте да ахне! Това е сексуална фантазия на много мъже, която, ако сбъднете, можем да ви обещаем, че никога няма да избледнее…
behredЗа да зарадвате истински половинката си, използвайте усета си, въображението, и любовта, която ви води при изборите, които правите! Изненадвайте го при всяка удобна възможност, и създайте хубави спомени и за двамата, които никога няма да си отидат! Слушайте го, разбирайте го и го познавайте – така ще успеете.

Комплект Be Horny Red – Комплект Be Horny съчетава идеалните аксесоари, за да бъде любовната игра пълноценна. Насладете се на всеки миг прекаран с вашия партньор/ка, изпитайте хиляди нови моменти на страстни наслади!

ХХХХХХХ

Автор: Plami

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seventeen + 3 =