20 разлики и 11 прилики между мъжете и жените

Между вечната междугалактическа битка между половете, между другото дали имат нищо общо по между си или само между тях си нямат …

Намерете промеждутък, защото само междувременно ще се разбере. Борбата, битката, войната, каузата. Всичко това е банален повод за епичен тривиален мъжки хумор и епохални феминистки възклицания в отговор.

Мъже, почешете се където ви сърби, оригнете се, разсейте се от мисълта за гърди и заровете поглед, където ще става въпрос за тях. Пример: знаете ли, че многозърнестият хляб не се прави от гърди.

Жени, направете една салата и сгрейте ракията.

Внимание: статията не се препоръчва на непочесани мъже и трезви жени.

Следват 20-те разлики между мъже и жени. Момчета и момичета. Дядовци и баби:

1. Ако мъж изпита влечение към друг мъж, останалите мъже го наричат в най-милия случай „мека китка”. Ако жена изпита влечение към друга жена, сред мъжете няма нищо „меко”.

2. Ако учител или работодател пожелаят да се възползват от студентка или съответно служителка, това се нарича сексуален тормоз.

Ако учител(ка) или работодател(ка) пожелаят да се възползват от студент или съответно служител, това е сбъдната мечта.

3. Една жена има нужда от пари, за да ги харчи за глупости. Един мъж има нужда от пари, за да има една жена.

Една жена има нужда от много пари, за да ги харчи за още по-големи глупости и „боклуци”. Един мъж има нужда от много пари, за да има една жена – що за глупост?!

Един мъж има нужда от много пари, за да има още една жена, защото е боклук.

4. Ако жена каже, че я боли главата, значи няма нужда от аналгин, както и от сексуалните ви способности. Ако мъж го боли глава, значи жената е казала и още неща.

5. Жените имат месечен цикъл, мъжете – месечни вноски.

6. Жените имат критическа, мъжете достойнство, чест, търпение и спокой… ЖЕНИТЕ ИМАТ КРИТИЧЕСКА,

Мъжете нямат нищо.

7. Жените харесват “Космополитън”, мъжете не харесват женски неща с космопо…с косми!

8. Никой не знае какво искат жените, затова те се нуждаят от мъже, които да ги разбират. Всички знаят какво искат мъжете, така се е родила манипулацията.

9. Един женкар би преспал с една мъжкарана, ако е достатъчно пиян. Една мъжкарана е станала такава, защото е спала само с женкари.

10. Ако един мъж кара хубава кола, то той ще преспи с много жени. Ако жена кара хубава кола, то тя е преспала поне с един мъж.

11. Млад мъж и рано, и късно да стане, все ще му е „станал”. Стар мъж и рано, и късно да е станал, вече е пре-станал.

                 възрастният мъж е зрял, възрастната жена – пре-зряла.

12. Ако двама мъже “гледат” да се сбият, това е въпрос на: чест, достойнство, лошо пиянство, неразрешим по мирен начин проблем, но най- вече на глупост и тъпота.

Ако две жени се сбият това е въпрос, на който не търсим отговора, защото гледаме.

13. Ако мъж удари жена това е домашно насилие. Ако жена удари мъж- тфа е баси дзвера.

– Ако мъж яде като свиня и се оригва като прасе – това е говедо ( на което жена му най- вероятно готви вкусно). Ако жена яде като свиня и се оригва като прасе – тфа е нема такъв дзвер.

– Ако мъж получи страхова невроза от жена без грим, то тоя дзвер вече е крокодил.

14. Ако жена нарече мъж “мръсник”, значи е недоволна. Ако мъж нарече жена мръсница, значи е задоволен.

15. Ако на купон има само мъже, това е “коч парти”. Ако на купон има само жени, кой е тоя адрес бе?!

16. Ако жена присъства на мъжки разговор ще се опита да замълчи, но няма да издържи и ще попита: “И това ли е всичко?”. Ако мъж присъства на женски разговор, ще му се наложи да мълчи и ще си помисли: “Всичко това е…” и няма да издържи.

17. Жените имат голяма нужда от разбиране. Мъжете ходят по голяма нужда.

18. Ако жена с мръсно подсъзнание се възбуди от названието “хомо еректус”, значи тя си е “хомо сапиенс”. Ако мъж с мръсно подсъзнание се възбуди от названието “хомо еректус”, значи той си е хомосексуален.

19. За “леката жена” жените казват: “Тая колко ниско е паднала…”. А мъжете: “Леле тая само да ми падне”.

20. При отношенията между мъже и жени съществува един климатичен процес, който много рядко се среща в метеорологията: Когато жена някъде по света „духне”, то непременно на същото място в света някой мъж го „огрява”.

Мъже трябва да признаем обаче, че зад всеки велик мъж, седи една велика жена. Това е положението.

А когато зад една велика жена седи един велик мъж, това е просто секс.

Жените може вече да идват със салатата, защото огладняхме след тези дълги и разточителни 20 разлики.

Следват далеч по-кратките 11 прилики

Отдъхнете си, може да пиете по ракия и да си легнете. И по-скоро, че утре сте на работа.

1. И мъжете и жените пърдят пред приятелките си. Мъжете го правят, когато са открили жената. Жените, когато са с жени, които не са открили мъжа.

2. Жените прекарват повече време пред огледалото. Това е било преди. Толкова отдавна, че вече никой не помни и всеки го нарича „Имало едно време”.

От няколко години насам се забелязва тенденция мъжете (момчетата) да посещават повече козметични процедури, отколкото нежния пол. Тази нововъведена момчешка суета е достигнала своята виртуозност и етап, който няма нищо общо с нуждата от поддържаност. Тук вече говорим за това да „полираш коча”.

Със сигурност това кара мащехата на Снежанка да се обръща в гроба, защото пред огледалцето й вече седи доведеният баща, слагащ си фон дьо тен, а до него са се наредили метросексуалните му доведени синове, изправящи си косите с преси, с щателно оскубани вежди, за да попитат: “Огледалце, огледалце, кой е най-красив на света?”.

3. Мъжете правеха „първата крачка” в забиването на готина мацка. Но този тип юнаци са се превърнали в голяма рядкост, демоде, старомодност, застрашен вид и така нататък.

Принцесата целувала жабата и я целувала и я целувала… и я арестували за зоофилия, содомия и сексуално посегателство върху животни. Спящата красавица вече фигурира в рекордите на Гинес като прекарала живота си в хъркане.

А ако Принца на бял кон не отиде при мацката, мацката ще отиде при принца, или при коня, или тя е кон, а принцът е принцеса.

Въпросът не е защо конят винаги е бял и как така никой не е обвинил принца в расизъм, въпросът почти не е и в това дали мацката има повече тестостерон от типчето седнало на четириногото. Въпросът е в това, че съвремения принц май предпочита да си язди, а не да го яздат.

4. Жените водеха ужасно дълги „муценски” разговори по телефона. Днешният мъж обаче също е започнал да звъни доста, да пише яко смс-и, да се самоснима, въобще яко да си „тъчва скрийна”.

В тази ера на мобилни дрънкулки е адски трудно да различиш шизофреник от говорещ с хендсфрий по улицата.

От друга страна все повече мъже, „захапвайки слушалката” се впускат в ненужност от второ ухо. Ярки примери за такъв тип хора са Ивендър Холифийлд и Ван Гог.

Мобилните оператори са толкова популярни, че са се отворили работни места и за бг сценаристи, измислили епични, но вече поизтъркали се лафчета като: „звънни ми, щи дигна”.

Само истинският спестовник се е сетил, че може да го вдига преди това и само да клипва.

5. Ясно е, че има мъже и жени с влечение към пола, към който принадлежат. Но се чудя. След като има хомосексуални жени, които изглеждат по- мъжествено от хомосексуалните мъже. И обратното. Въпросът ми е: Може ли лесбийка да се влюби в гей, ако е достатъчно женствен? И обратното. (в този случай думата – „обратно”-то не се употребява с цел обида)

6. Ако един мъж си подсвирква, рано или късно жена му ще му каже: Кольо, стига свири бе, като някой каруцар си. Ако жена свири, след нея мъжът със сигурност пак ще си подсвирква.

7. Мъжете, на които са им взели шофьорската книжка и фригидните жени, имат точки, които не са им от полза.

8. И мъжете и жените лъжат другият пол.

един мъж, когато е пиян и казва на всички жени, че са най-красивото нещо, което е виждал, то този мъж е казал истината. Този мъж може да е бил искрен вечерта и да се окаже лъжец, когато се събуди до не най-красивото нещо на света.
една жена, която е пияна и са й казали, че е красива, вече са я излъгали.
ако на жена й се налага да симулира оргазъм с някой мъж, значи този мъж смята Же-точката за препинателен знак. (след такъв мъж жените си пожелават Же-многоточие).
ако мъж на нудистки плаж излъже за размера си и вкара жена в леглото заради това, този мъж е лъжец изкусен.
ако жена каже, че гърдите й сами са пораснали след пубертета, а на мъжът, хванал бюста й, му се отпечатат пръстите, значи този бюст е изкуствен.

Дали ако мъж зарови глава си в такъв бюст за продължително време, ще може да се вземе отливка на лицето му?

9. И мъжете и жените се изразяват по начин според пола им – мъжете „твърдят” или „намекват”, а жените или гледат „влажно” или са сухарки.

10. И мъжете и жените употребяват пълен вместо кратък член. Жените, когато са неграмотни, а мъжете, когато лъжат за размера си.

11. Женските междукрачия предизвикват мъжки междуметия.

Мъжете и жените печелят войната, когато са заедно и си помагат, обичат се, подкрепят се, живеят в разбирателство, хармония, духовно единство, равенство, спокойствие и блаженство.

Радост и щастие от романтиката и уюта на съвместния живот.
МЕЖДУ ДРУГОТО ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ:

Ние мъжете мислим за мръсници, защото имаме мръсно подсъзнание.

Вие жените мислите, че сме ви ясни, защото нямате ясно самосъзнание.

Мъжете и жените…

Нека краят остане отворен като бира и крака.

Източник: bgtatko.bg

Автор: Plami

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

fourteen + 2 =