Джино се изложи, подкара “Мерцедес” с газова уредба

Даже и столичните златотърсачки се присмиват на победителя във “ВИП Брадър”.

Победителят от последното издание на „ВИП Брадър” Джино Бианкала предизвиква иронични усмивки у столичните тузари с избора си на автомобил, пише столичен седмичник.От няколко дни смуглият бивш годеник на чалга звездата Джена кръстосва улиците на София със сребрист „Мерцедес” S класа, снабден с… газова уредба! Селският „Мерцедес” на Джино доскоро е бил собственост на ромски барон от Костинброд, който купил возилото през далечната 2007 г. и го дал в автосервиз в Горубляне, за да му измайсторят визия и броня, имитиращи луксозната тунинг версия на „Мерцедес” – „Брабус”. Самодейните майстори буквално са съсипали иначе хубавия модел на немската автомобилна марка, но това очевидно не притеснява Джино.

Той паркира гордо автомобила си пред лъскавите заведения в центъра на София, но вместо възхищение събужда присмех даже у столичните златотърсачки, които отдавна са наясно, че въпросния „Мерцедес” е менте и е правен сякаш в час по трудово.

„Няма лошо да кара такава кола, но да посмали малко претенциите си. В реалити шоуто Джино се правеше на тежък баровец и милионер от Америка, но е видно отдалеч, че това не е така. Колата му струва 30-40 000 лева, а той лъже момичетата, че е платил 220 000 лева за нея.

Чудим се как не му е неудобно да зарежда газ на бензиностанциите, при положение, че това е бензинов модел”, одумват сламения баровец столични тежкари.

Иначе Джино бе разконспириран като менте милионер още при влизането си във „ВИП Брадър” тази есен, когато на ръката си носеше часовник очеизваждаща реплика на „Аудемар Пиге”. От този модел часовници са произведени само 8 броя и всеки от тях струва по 1 милион долара — такава е стойността на диамантите около корпуса. Джино обаче си купил китайско менте с цирконий вместо с камъни, за което платил „солидните” 2000 долара.

Източник: blitz.bg

Автор: Plami

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nine − 2 =