Теди Кацарова скъса и с гръцкото си гадже

След развода с финландеца Макс и раздялата с Мистър Турция 2002 Мерт Калъч, певицата Теди Кацарова претърпя пореден крах в любовта.

Дъщерята на Силвия Кацарова е скъсала и с гръцкото си гадже Димитрис. В последно време изпълнителката прекарва доста време у нас, а пътуванията в Катар, където работи любимият и, са в миналото. Първите индикации, че се е разделила с гърка, са, че тя изведнъж спряла да говори за него пред приятелите си. На тях им направило впечатление и това, че Кацарова вече не пътува така активно за арабското емирство както преди. Наскоро пък заминала за Виена със свои близки, но сред тях не фигурирал Димитрис. Последните им общи снимки, поместени в социалната мрежа, датират от началото на лятото. Забелязва се, че и приятелят ѝ никога не е присъствал на нейни прояви като например неотдавнашния и коледен концерт, който спретна с благотворителна цел.

„Очевидно е, че вече не са заедно. Това връзка ли е от разстояние, без да се виждат? Преди той идваше в България, стоеше за по седмица-две или пък тя отиваше при него“, отчитат приближени до изпълнителката.

От поредната раздяла на Кацарова-младша страдала най-много именитата й майка. Силвия била нещастна заради това, че единственото й дете не може да се задоми успешно, а годинките минават и гони последния влак.

„Така ми се иска да видя внуче, но съдбата на Теди явно е дълго време да търси човека, с който да създаде семейство. Дано не остане стара мома“, проплакала пред приятелки естрадната звезда. Тя дори ходила при няколко различни врачки, за да види какво вещае бъдещето на детето и. Повечето я успокоявали, че пътят на Теди е предначертан успешно и е въпрос на време да и се случат хубави неща в личен план. Уви, обаче, към момента гаданията не били тръгнали да се сбъдват така както са предречени.

Щерката на Силвия я успокоявала с думите, че е щастлива, дори и да няма мъж до себе си, който да е плътно до нея. „Мамо, не се тревожи! И моят принц ще се появи, ще видиш! Няма за какво да бързам“, оптимистично отсичала певицата.

Източник: blitz.bg

Автор: Plami

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three × 2 =