Кучкова и Гонзовица се хванаха за косите, мерят си… благотворителността

Двете плеймейтки Светлана Василева и Елена Кучкова влязоха в ролята на добри самарянки по празниците, но отново не устояха да не забъркат някой скандал.

Доскорошните дружки, които кръстосваха заедно моловете и салоните за красота в последно време само се чудят за какво да се заядат една друга.

От около седмица двете дори избягвали да срещат погледи на светски събития, по които за зла участ се срещат често заради общите познати. „Приятелският огън“ гръмнал не заради някой мъж, защото двете имали правило да не ги делят. След участието си във „БИП Брадър“, Светлана реши да промени имиджа си на мъжемелачка и да се придържа към миловидното си изражение чрез постъпки, които да й излъскат реномето.

И с какво друго да се захване, освен с благотворителност. Тази нейна хрумка обаче хич не се харесала на дружката и Кучкова, която имала същата стратегия за смяна на репутацията.

Василева предприела необичаен ход след излизането си от Къщата, за да се опита да се покаже в „истинската“ си светлина. Тя организирала среща в столично заведение, на което да си побъбри с дошлите момичета и жени, желаещи да я опознаят в реалния живот.

Хитър ход, но в никакъв случай оригинален! Само преди година Кучкова бе в риалитито за звезди и след като излезе, познайте какво направи! Да, организира фен среща, на която дойдоха предимно загорели тийнейджъри, копнеещи за снимка с плеймейтката.Точно заради това събитие, което си е “copy-paste”, Кучкова се заинатила и отказала да общува с доскорошната си дружка, която не се свени да добива опит от нея. Но това не е всичко!

Върхът на наглостта на Светлето се оказала фотосесия за благотворителен календар, която тя засне наскоро. На нея позира с деца, облечени като джуджета, а приходите от продажби отиват при нуждаещи се. Този път обаче отново е втора!

Само дни преди това Елена Кучкова също застанала пред обектива, но не за поредната гола корица, а също с благотворителна цел. Това вече изкарало извън нерви Ели, на която й омръзнало Светлана да я копира и надали двете ще си проговорят в скоро време.

Предателството за Кучкова било двойно, защото нейните снимки все още не са видели бял свят, а новината за фотосесията стигнала до Гонзовица благодарение на нейните гримьори и фризьори. Така те дали неимоверна преднина на Василева, чийто снимки вече са факт.

Източник: hotarena.net

Автор: Plami

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five × two =