Адреналинката с порното се връща на екран!

Адреналинката Яна Христова, която се прочу с порноклиповете си, отново се връща в “Господари на ефира”.

Това ще стане навръх Нова година в празничното издание на “Господарите” на 31 декември.

“Предаването ще бъде час и половина. Ще съберем всички водещи. Ще има и много адреналинки, почти десетина. Освен трите момичета, с които работим в момента, сме поканили и адреналинки от предишните години. Засега участие са потвърдили Яна, Жана, Ваня, трите момичета от предния сезон”, сподели продуцентът на рейтинговото шоу Джуди Халваджиян. Той не скри съжалението си, че в празничното шоу няма да видим две от най-емблематичните адреналинки – “пионерките” Теди и Ени.

В екипа на “Господарите” са наясно, че присъствието на бурагзлийката Яна ще разбуни духовете сред зрителите. Преди години, малко след като приключи работата й с предаването, тя стана пишман героиня в пуснат в интернет порноклип. Танцьорката тогава обясни, че компрометиращото видео е пуснато нарочно от бившия й приятел, който е баща на детето й.

Не толкова отдавна се появи и нов порноклип с Яна, дори по-откровен от първия. Обяснението на адреналинката бе, че порното е пуснато от мъж, когато тя зарязала, и така той й отмъщавал. Приятелите на бившата състезателка по художествена гимнастика се надяват, че след като отново ще танцува в “Господарите” – откъдето всъщност стана популярна, ще започне следващата година “на чисто” и ще има свестен човек до себе си.

Автор: Plami

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 × 2 =