Ненчо Балабанов окончателно скъса с Йоанна

Ненчо Балабанов и певицата Йоанна Драгнева са се разделили. Миналия уикенд влюбените гълъбчета са сложили края на интимните си взаимоотношения, които обявиха страстната си връзка почти от самото й начало.

Разнопосочна е информацията кой си е тръгнал първи от любовта, но приятели на Йоана разказват, че тя е била обляна в сълзи на парти в един от столичните клубове във вторник вечерта. Била в момичешка компания и приятелките едва успявали да я утешат. Според аверите на Фейс Бойко, както Балабанов стана известен, обаче той й е бил шута, вбесен от ревност.

„Ненчо е убеден, че Йоанна му кръшка, подозира я за младоците в ГЕРБ“, разказа източник,  който от години е приятел с Ненчо. Певицата изгря и на политическия небосклон през септември, когато стана ясно, че се кандидатира за общински съветник.

Според близки до актьора разривът в отношенията му с нея започнал именно по това време, защото тя му обръщала все по-малко внимание, все по-рядко й оставало време да бъде вкъщи, като предпочитала нощния живот пред семейния уют. Ненчо пък бил заобиколен всяка вечер от фенки, които само чакат да им даде знак, че е свободен.

„Ако не бяха заживели заедно, все още щяха да са двойка. Общият дом и бит не им понесе“, категорични са другарите на Балабанов. Според тях той изживял тежко слуховете, че любимата му има интимно взимане-даване с няколко партийни активисти на ГЕРБ, с които се запознала покрай кампанията, и непрекъснато я питал има ли паралелни отношения, но певицата все отричала.

Автор: Plami

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

fifteen + four =