17 шантави, смущаващи и трагикомични неща, които могат да се случат на всеки по време на секс

Понякога сексът е просто невероятен. Толкова страстен и възбуждащ, че човек и да не се е замислял да прави класация на най-добрите си партньори и сношения, мислено поставя преживяването на първо място в нея. Друг път сексът е посредствен – толкова посредствен, че изпускаш въздишка на облекчение, когато приключи, и си казваш, че си си взел своето поне за следващите няколко месеца.

Или че трябва да смениш партньора. А в трети случаи се случват наистина нелепи неща, или просто обстоятелствата дотолкова се обръщат срещу вас и идеята за върховен секс, че или започвате да се смеете нервно, или се изчервявате, или най-малкото се надявате това никога да не се повтори и никога повече да не се изправите очи в очи срещу
единствения свидетел (или по-точно съучастник) на случилото се. О, хайде, кого се опитвате да излъжете, че не знаете за какво говорим?! Поне едно от тези 17 наистина шантави, смущаващи и трагикомични неща, които могат да се случат на всеки по време на секс, се е случило и на вас!

Току-що сте осъзнали, че не сте се избръснали

… И сериозно обмисляте опцията да се откажете от възможността да правите секс заради това. По-рано през деня сте планирали да свършите това, преди да стане твърде късно, но така и не сте го направили.

Осъзнавате, че той е

Наболата му брада е секси. Наболите косъмчета по орехчетата му обаче скоро започват да предизвикват парене от постоянното триене. Кому беше нужно да го прави?!

Нещата между вас са се разгорещили по време на рекламната пауза, прекъснала интересно предаване или спорт, което гледате и искате да продължите да гледате по телевизията.
Имате точно 5 минути!

Достатъчни ли са? Ще ги оползотворите ли по най-добрия възможен начин? Готови ли сте да рискувате да изпуснете няколко минути от шоуто (и нямаме предвид това между вас двамата) или пък да прекратите нещата преди кулминацията им? Нека видим дали можем да го направим като катериците!

Трябваше да хванете косата си с ластичка. Просто… трябваше!

Артистично разпиляната по възглавницата коса може да изглежда много секси. Особено когато е потна и полепнала по лицето ви. Или по неговото. Само че, момент, потната коса е потна, защото ви е горещо – адски горещо! А освен това влиза в устата ви и след това остава полепнала по леглото, изглеждайки така, сякаш не сте се ресали от дни или страдате от алопеция. В този момент идеята, че разпуснатата дълга коса е секси, напуска и двама ви – просто ви се иска да бяхте вързали тази коса с нещо!

Бельото ви не е за гледане

Има си дни, и дни, а в шкафа с бельото на всеки има чифтове, които са само за лична консумация и предпочитани най-вече заради удобството, не заради атрактивния дизайн. И, като че ли по закона на Мърфи (ако г-н Мърфи е писал или дори си е помислял за подобен закон), се случва така, че ще съблечете дрехите си пред мъж, точно когато сте с някой от тези чифтове, които не са запоказване… Какви са опциите? Да свалите скришом гащичките си в тоалетната, да ги мушнете на топка в чантата си и след това да се опитвате да отстоявате убедително тезата, че понякога предпочитате да ходите без бельо, без това да е за сметка на интимната ви хигиена?

Неговото бельо е с някаква идиотска щампа

ОК, поне са боксерки, а не бели слипове, защото си имате принципи и те изключват секса с мъж, който носи бели слипове! Само че какво виждат очите ви? Боксерките му са с щампа на малки пухкави кученца? Или зайчета. Или на гола жена, заела непристойна поза? Дишайте. И се опитайте да се абстрахирате, без да допуснете изражението ви да ви издаде!

Имате публика

Кучето му очевидно е научено да бди над господаря си във всички негови начинания, като сте склонни да предположите, че ходят заедно и до тоалетна… (Защо пък не – и кучетата, и мъжете обичат да препикават дърветата, усещайки повея на хладния вятър около мъжкото си достойнство). Ето, сега се навърта постоянно около вас, взира се в случващото си и всеки път, щом той изпъшка по-отчетливо, кучето излайва, а когато вие нададете вик – започва да вие.

Изведнъж получавате странно схващане

Иде ви да виете, но не от удоволствие. Как може да се случи точно сега? Може би сте попрекалили последния път във фитнеса или пък е крайно време да започнете да ходите на фитнес… При всичко положения не искате да се предадете и да завършите започнатото, мъчейки се да завоалирате физическото неразположение, което изпитвате…

Някой изпусна газ. И този някой може би сте вие?

Никой не иска да поеме отговорността за (миризливия) слон в стаята, така че изпъшквате по-силно от обикновено с целия артистизъм, на който сте способни, и претендирате, че нищо не сте усетили. Винаги можете да обвините кучето, ако се наложи.

Очевидно гърдите ви не са свързани с тялото ви

От начина, по който стиска и се взира в гърдите ви, си вадите заключението, че това, което най-много му се иска да направи, е да вземе двете ви “момичета” със себе си в другата стая и да ги опознае още по-добре. Без вие да сте му нужна.

Опитът му за мръсни приказки претърпява фиаско и причината сте вие

Той задава въпроса “Какво би искала да направя за/с теб? с онзи глас и топлия му дъх, търкалящ се по потната ви шия, а единственото, което успявате да промълвите след дълго колебание и мънкане, е… “Би ли ми подсказал какво имаш предвид?”

“Внимателен” е дума, която просто не присъства в речника му

Следващия път, когато някоя залостена врата откаже да бъде отворена, знаете на кого да позвъните!

Той “катастрофира”

Сега той се опитва да потисне вика си и да запази достойнството си, след като току-що е сблъскал челно пениса си с място, което не е предвидено за пенетрация, а вие се опитвате да се престорите, че това ви харесва.

Трябваше най-напред да минете през тоалетната

Дали е заради позата (такава с дълбоко проникване), или защото изпихте по 4-5 бири, или просто защото отдавна не сте минавали през тоалетната, но в сюблимния момент вместо грандиозно удоволствие започвате да изпитвате непреодолима необходимост да освободите мехура си от океана, който едва успявате да задържите вътре в себе си при постоянното дразнене на уретрата ви. Проблемът е, че според вас нищо не действа по-страстоубийствено в ситуации като тези от прекъсването за отскок до тоалетната. Ако имате повече късмет, погълнатите течности в хода на вечерта ще сигнализират и на него нуждата от уриниране като по-належаща от тази на еякулацията.

Съквартирантът му току-що се прибра у дома

И вие трябва да положите свръх усилия, за да запазите концентрацията си, да намалите децибелите и да се надявате, че шумоизолацията в жилището е достатъчно добра…

източник: lifestyle.framar.bg

Автор: Ana Marry

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

twelve − 1 =