12 признака, че ще го бива в леглото

Чудите се дали да спите с него? Ето как да прецените дали ще си струва.

1. Интересува се как е минал деня ви

Ако ви задава много въпроси, значи се опитва да разбере какво ви прави щастлива. Щом прави това, вероятно ще има и същия интерес да разбере какво ви задоволява в леглото. Което е чудесно начало.

2. Знае как да ви докосва

Ако успее да ви докосва по ръката или да ви масажира главата по такъв начин, че да обръщате очи, значи гарантирано знае какво да прави и с останалата част от вас.

3. Кара ви да се чувствате красива

Не трябва да излизате с хора, които не ви карат да се чувствате така. Сексът с мъж, който ви кара да се чувствате секси е милион пъти по-хубав, защото нямате никакви притеснения. А това е много важно.

4. Той е много амбициозен

“Веднъж излизах с мъж, който беше мързелив и не беше изненада, че е същият в леглото”. Има изключения, разбира се, но като цяло ако е трудолюбов в живота, ще е трудолюбив и в леглото.

5. Страхотен танцьор е

Това просто е истина. Мъжете, които умеят да танцуват, умеят да си ползват тялото по-добре. Не ви трябва някое дърво в леглото.

6. Гледа ви страстно в очите

Мъжете, които имат проблем да ви гледат в очите, са притеснителни, което е свидетелство за това какъв ще бъде сексът с тях. Ако само от размяната на погледи с един мъж, ви се подкосяват краката, значи сексът ще бъде страхотен.

7. Не избързва с нищо

Моя приятелка наскоро излезе с мъж, който опитал да пъхне ръката си между краката й веднага щом се целунали. Не се видяли повече, но ви гарантирам, че ако бяха правили секс, е щял да продължи най-много пет минути. Колкото по-отракан е в целуването и колкото повече не бърза, толкова по-добър ще е в леглото.

8. Не съди хората

Щом не му пука кой какво харесва и кой какво прави, вероятно няма да съди и странните ви предпочитания.

9. Умее да ползва ръцете си

Дори жестикулирането докато говори е признак за това, че знае какво да прави.

10. Когато го помолите да престане с нещо, го прави

Ако когато му кажете да престане да се подиграва на нещо, защото това ви обижда, а той се извини и не го направи повече, ще е такъв и в спалнята. Това е едно от най-важните неща на света.

11. Чувствате се комфортно около него

Ако чувствате, че ви приема и уважава, ще умеете да комуникирате по-добре с него, което значи, че ще слуша какво казвате и ще работи по въпроса.

12. Уверен е

Знам, че това се повтаря постоянно, но е истина. Ако някой не е уверен като цяло, не значи, че няма да го бива в леглото, но обикновено означава, че няма да бъде фантастичен. Което е прекалено голям пропуск.

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

two × four =