10 знака, че тя флиртува с теб

1. Усмивки – много, широки, продължителни, закачливи.

Какво да направиш? Усмихни й се – тя иска точно това.

2. Устните й – когато флиртува, тя най-вероятно ще се опитва да привлече вниманието ти към тях. Женските устни са изключително секси и тя го знае. Може да прокара пръста си по тях, да си играе със сламката на коктейла си или да си сложи червило или гланц. Може да ги нацупи, да имитира целувка, да ги оближе.

Какво да направиш? Усмивката отново е добър отговор; не забравяй да използваш и погледа си. Само с един поглед й покажи, че чудесно си разбрал какво и защо прави с устните си.

3. Повтаря твоите действия – движенията на тялото, жестовете, мимиките.

Какво да направиш? Продължи да поддържаш разговора възможно най-лек и забавен и бъди естествен.

4. Търси погледа ти. Изглежда, сякаш не може да откъсне очи. Може и да ти намигне, докато ти говори. Веждите й – и двете или само едната – са извити нагоре.

Какво да направиш? Ако я харесваш, не избягвай погледа й.

5. Гърдите й – когато я гледаш, има вероятност тя несъзнателно да изпъчи бюст. Няма нужда да обясняваме защо го прави.

Какво да направиш? Не се зазяпвай в гърдите й. Повечето мъже биха го направили, но ти не искаш да си един от многото, нали?

6. Разголване – не всяка жена би го направила, но някои биха. Може да се наведе към теб, за да покаже малко деколте, да кръстоса крака срещу теб, ако е с пола, и т.н.

Какво да направиш? Същото като при изпъчения бюст – не се взирай в това, което ти показва. Можеш леко да се усмихнеш и да й покажеш с поглед, че знаеш за какво става дума, но че можеш да издържиш да не я зяпаш, защото чакаш възможността да видиш всичко това още по-отблизо.

7. Докосване – тя те пипа по ръката, потупва те по рамото, прегръща те за поздрав и т.н. Докосва и себе си – най-често косата си, също дрехите и бижутата.

Какво да направиш? Не се отдръпвай, покажи, че това ти е приятно, но само с поглед и усмивка.

8. Гледа цялата компания, но вижда само теб – това е много очевиден знак. Сякаш говори на всички, но всъщност гледа само теб.

Какво да направиш? Отговори й, не оставяй думите й да увиснат във въздуха.

9. Започва разговор – идва право при теб, още щом те види, и започва да си говори с теб. Иска вниманието ти, както и да ти покаже своето.

Какво да направиш? Покажи й, че вниманието й ти е приятно, и говори с нея.

10. Сексуален подтекст – ако насочва разговора в такава посока, тя определено има нещо предвид.

Какво да направиш? Играй нейната игра по нейните правила. Колкото неясни и завоалирани са нейните намеци, толкова трябва да са и твоите. Не минавай на по-хард изрази – това ще развали всичко. Не цензурирай темите, по които говориш, а начина, по който говориш по тях. Бъди неясен, закачлив и оригинален, за да задържиш интереса й.

Ако няколко от тези 10 знака са налице, значи е почти сигурно, че имаш огромен шанс с това момиче.

Източник: vratovrazka.bg

Автор: Plami

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

sixteen + 20 =