Звездна Изцепка: Ким отишла облечена като индийка в църква

Ким Кардашиян отново беше в центъра на вниманието с поредната си изцепка. Причината бе тоалетът, с който се появи на неделна служба, а именно – бяла рокля и традиционно индийско бижу за глава.

Ким сподели кадър с феновете си в Instagram, който получи над 2 млн. харесвания. Риалити звездата обаче очевидно е успяла да смути и немалка част от почитателите си, които коментираха вида ѝ със сарказъм и недоумение.

Един от феновете на брюнетката коментира, че „това не са неделно-службени вибрации, а индийски вибрации“. Друг фен бе още по-рязък и написа: „културата не е костюм“.

„За тези, които не знаят, бижуто на главата, което тя носи, е традиционно за индийски булки. А белият цвят е типичен за погребения. На фона на всичкото това, тя се бе облякла така за християнска служба“, язвително се изказа поредният ядосан на стайлинга на Ким.

Не всички фенове в мрежата обаче реагираха негативно.

„Като индийка, смятам, че Ким изглежда страхотно и очевидно не ѝ пука как се облича. Всички ние се повлияваме от различни култури… трябва да се гордеем с факта, че толкова стилна жена оценява нашата култура“, написа млада жена под снимката.

Автор: Фифи Иванова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 × 3 =

е Кода от Картинката..