Зуека вдигна сватба

Васил Василев-Зуека стана младоженец. Двамата с Ани си казаха „Да“ в присъствието на много специални гости.

Актьорът и половинката му решиха официално да станат двойка и да сключат брак. Естествено забавният телевизионен водещ не пропусна да отбележи събитието и с щур купон, на който присъстваха много хора от родният елит.

Кумове бяха Димитър Рачков и половинката му Мария Игнатова, но това не беше изнедана за никой, тъй като именно Рачков издаде сватбата на своя колега, в медииите, преди около седмица и оповести, че той и Мария ше кумуват на щастливата двойка.

Макар да не е бил очарован от изказването на своя приятел и колега, Зуека явно не му се е расърдил и все пак Рачков е бил най-важният гост на тържеството.

Естествено на празника с влюбената двойка са били продуцентът Магърдич Халваджиян и цялата му фамилия. Колегите на Зуека и Рачков също са уважили събитието. Сред тях са били Любо Киров, Алекс Раева, Виктор Калев, Хилда Казасян и половинката й Пламен Иванов.

Разбира се на сватбеното тържество са били поканени и други известни и обичани български певци и артисти.

Обстановката на събитието е била изключителни изискана и аристократична, но като веселяк Зуека все пак е помислил за купона и доброто настроение на гостите си и в ресторанта е имало специално определен, терен за танци.

Автор: sisa

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

two × 3 =

е Кода от Картинката..