Шокираща драма около Брадли Купър и Лейди Гага

След невероятното изпълнение на песента получила Оскар,отвсякъде плъзнаха слухове, че Лейди Гага и Брадли Купър имат връзка. Това определено беше темата на деня за много хора.

Слуховете съвсем се засилиха и след изпълнението им на церемонията по връчването на „Оскар“-ите, в което публиката забеляза химията и искрите, прехвърчащи между тях.

До този момент и двамата предпочитаха да не коментират мълвата, но Лейди Гага вси пак реши да проговори.

„Първо, социалните мрежи – това откровено е кенефът на интернета. Хората са видели любов и, сещайте се какво? Видели сте това, което ние сме поискали да видите.“

„Това е песен за любовта – продължава Гага. – Любовна история. Брадли е режисьор на филма и автор на всички музикални сцени, в това число. Знаех какво е виждането му как трябва да изглеждат нещата. За нас тази връзка беше много важна. Когато пеете песен за любовта, искате хората да почувстват това.“

Певицата добави, че връзката й с Брадли Купър по нищо не се различава от отношенията й с Тони Бенет, с когото тя работи в продължение на няколко години и често го прегръщаше по време на изпълнения.

„Аз съм артист. И вярвам, че с Брадли свършихме прекрасна работа. Излъгахме ви“, пошегува се изпълнителката.

Това не пречи в интернет да продължават да нищят ситуацията. Последното разкритие на наблюдателните фенове е, че Ирина Шейк се е махнала от приятелите и последователи на Лейди Гага в социалните мрежи. А вчера моделът е забелязана да се разхожда сама с дъщеря си, без Брадли Купър, което отново провокира да се надигнат подозренията за влошаването на отношенията им.

Автор: Фифи Иванова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

twenty + 2 =

е Кода от Картинката..