Отново във вихъра си – Селена се труди по осем часа без почивка

Селена Гомез се завърна в музикалното студио и вече записва нова музика!

Въпреки че единственият куплет на Селена в „Taki Taki” задоволи донякъде глада ни за гласа на певицата, ние се нуждаем от ОЩЕ нейна музика. Тя също е наясно за очакванията на феновете и побърза да ги увери, че се е върнала в студиото, за да записва песни.

След като пусна колаборацията си „I Can’t Get Enough” с J Balvin, Benny Blanco и Tainy, Гомес сподели и видео от звукозаписното студио, от което си личи, че работи здраво.

За съжаление, видеото не включва и аудио, така че нямаме идея в какъв стил е песента. Селена написа под публикацията „Тази седмица, следващата седмица и всяка друга седмица“, което може да е подсказване за темата на самата песен (или просто ни показва колко много се труди певицата). Както можеш да се досетиш, феновете я заляха с коментари и вече не могат да чакат какво ще им поднесе тя.

Селена усилено си почиваше доскоро, ако можем да съдим от нейния Instagram, но сега е време за работа…

Според източник на онлайн изданието E!, Гомес наистина работи денонощно, така че нека се надяваме тя да записва не само песен, а цял албум. „Тя прекарва дни в работа по нови материали. Във вторник и сряда тя беше в студиото осем часа, без да си взима почивка“, казват източниците.

Автор: Фифи Иванова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 × four =

е Кода от Картинката..